Gestionează toate conturile Cloud cu CloudBuckit

Gestionează toate conturile Cloud cu CloudBuckit: SkyDrive, Google Drive, Amazon Cloud Drive, Evernote, Flickr, MEGA și Dropbox într-o singură interfață. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să gestionați mult mai ușor serviciile de cloud.

Gestionează SkyDrive, Google Drive și Dropbox

Se pare că sunt din ce în ce mai utilizate serviciile cloud pentru a stoca date și pentru a le accesa din diferite locații, dar poate fi dificil să gestionați toate conturile, deoarece în mod normal trebuie să instalați mai mulți clienți desktop sau să deschideți mai multe file în browser.

Program care gestionează toate conturile Cloud

Program care gestionează serviciile Cloud

CloudBuckit este o aplicație la îndemână care încearcă să ofere o soluție la această problemă. Acesta suportă un număr mare de servicii și vă permite să gestionați conținutul stocat în cloud, să transferați și să partajați date.

Printre serviciile oferite de CloudBuckit se numără Dropbox, Google Drive, OneDrive, Amazon Cloud Drive, Evernote, Flickr și MEGA. Desigur, programul vă permite de asemenea să vă conectați la serverele FTP. Procedura de configurare este foarte simplă și, odată ce ați adăugat toate conturile, le puteți accesa pe toate din pagina de start.

Pe lângă salvarea elementelor la nivel local și încărcarea elementelor, CloudBuckit vă permite să copiați fișierele între conturile voastre, o sarcină care este foarte simplă atunci când utilizați modul de vizionare cu două panouri. În plus, puteți genera legături publice cu fișierele voastre, precum și să le distribuiți direct prin intermediul uneia dintre serviciile de rețele sociale la care sunteți conectat.

Interfață simplă și ușor de utilizat

La prima vedere, interfața CloudBuckit seamănă cu cea a unui browser web, deoarece are un aspect similar. Fiecare modul este deschis într-o filă nouă și, în ansamblu, aplicația este foarte ușor de utilizat. Sunt disponibile mai multe teme color, deci nu ar trebui să aveți nicio problemă în găsirea unei soluții care să vă placă. Alternativ, puteți doar să respectați culorile standard ale sistemului.

În general, CloudBuckit este o aplicație puternică care vă poate ajuta să accesați toate serviciile de stocare în cloud și serverele FTP dintr-o singură locație. Acesta vă permite să explorați conținutul unităților de cloud, să efectuați transferuri și să distribuiți fișiere altor persoane.

Pentru download acest program care gestionează toate conturile Cloud: SkyDrive, Google Drive, Dropbox și multe alte servicii, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now. În fereastra de tip pop-up care se deschide faceți click pe Softpedia Secure Download (US) și salvați fișierul pe PC sau laptop.

Trebuie menționat faptul că, CloudBuckit este disponibil și într-o versiune portabilă și o puteți descărca de la acest link (softpedia).

Dacă căutați un program simplu de făcut GIF-uri din imagini sau videoclipuri, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum faci GIF-uri animate din imagini sau videoclipuri.