Cum faci GIF-uri animate din imagini sau videoclipuri

Cum faci GIF-uri animate din imagini sau videoclipuri. Sunt foarte multe programe pe net, datorită cărora este posibilă crearea de GIF-uri animate care utilizează mai multe imagini, însă foarte puține aplicații vă permit să efectuați aceeași operație pornind de la fișierele video.

Cum faci GIF-uri animate din imagini sau videoclipuri

Programul despre care vom vorbi în acest articol se numește KickMyGraphics și este foarte ușor de utilizat pentru a crea GIF-uri animate din poze sau videoclipuri.

GIF-uri animate din imagini sau videoclipuri

KickMyGraphics este un soft complet gratuit și ușor de utilizat, fără niciun fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care permite, exact, crearea de GIF-uri folosind diferite cadre video și oferă de asemenea posibilitatea de a personaliza imaginile animate prin setarea unor opțiuni precum dimensiunea, viteza de animație și multe altele.

Programul suportă un număr mare de formate video și, vă permite de asemenea să lucrați cu imagini și GIF-uri deja create. Programul este foarte simplu de utilizat.

După pornirea programului trebuie să faceți click pe Okay! afișat în partea din dreapta sus a ferestrei care se va deschide (puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol) și apoi faceți click pe butonul Add graphics din stânga pentru a încărca imagini sau videoclipuri.

Odată ce încărcarea este completă, este posibil să folosiți toate controalele disponibile în partea inferioară a interfeței prin care să modificați înălțimea și lățimea, să măriți și multe altele. Din lista orizontală, cadrele individuale pot fi selectate și deselectate.

După configurarea parametrilor, faceți click pe butonul Make Animated GIF și așteptați să se finalizeze procesul de creare a imaginilor animate. În mod implicit, imaginea GIF va fi salvată pe desktop, dar puteți alege unde să salvați imaginea GIF.

Pentru download acest program de făcut GIF-uri animate din imagini sau videoclipuri, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină. În fereastra de tip pop-up care se deschide va trebui să faceți click pe Softpedia Secure Download (US) pentru a salva fișierul pe PC sau laptop.

După ce descărcați programul faceți dublu click pe fișierul kickmygraphics21.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă acest soft vi se pare prea simplu și cu puține opțiuni, puteți încerca alte programe de făcut GIF-uri animate și chiar în 3D. Avem un articol separat cu cele mai bune programe de făcut GIF-uri din poze sau video.