Program pentru întreținere calculator sau laptop

Program pentru întreținere calculator sau laptop. În mod prestabilit, Windows oferă utilizatorilor o serie de instrumente speciale pentru a efectua operații de întreținere pentru a avea un PC curat și rapid.

Program pentru întreținere calculator sau laptop

În ciuda acestui fapt, unii utilizatori ar putea dori să recurgă la utilizarea de resurse alternative care pot efectua și operațiuni suplimentare.

În acest caz, programul Baidu PC Faster este cu siguranță un program care trebuie luat în considerare.

Baidu PC Faster, este un program gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care permite efectuarea operațiilor de întreținere OS într-un mod practic și complet.

În fereastra programului la pornire Baidu PC arată starea PC-ului, legăturile către diferite instrumente și secțiuni și un buton pentru scanarea imediată a computerului pentru a identifica și a rezolva orice problemă.

Datorită la interfața sa de utilizator bine pregătită (așa cum se poate vedea în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol) programul Baidu PC Faster este ușor de folosit și comenzile sale sunt foarte intuitive.

Software-ul permite, în special, căutarea și rezolvarea oricăror probleme în Windows care oferă stabilitate maximă și eliminarea erorilor de sistem, identificarea și eliminarea tuturor fișierelor nefolositoare din sistemul de operare, dar și cele care pune în pericol confidențialitatea, de asemenea va căuta orice vulnerabilitate în sistem și actualizări noi.

Există, de asemenea, un set de instrumente pentru personalizarea setărilor în Windows și o comandă pentru a analiza securitatea sistemului, la rețea, la internet, și la jocuri.

Trebuie remarcat faptul că programul a fost creat de Baidu, cunoscutul motor de căutare din China.

Pentru a descărca acest program pentru întreținere calculator sau laptop, conectați-vă la site-ul Baidu și faceți clic pe butonul Download sau pe Offline Installer.

Dacă doriți să optimizați un PC sau laptop cu Windows 8, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Optimizare Windows 8 pe PC sau laptop.