Program pentru editarea și convertirea fișierelor

Program pentru editarea și convertirea fișierelor. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit pentru editarea și convertirea fișierelor audio sau video.

Program pentru editarea și convertirea fișierelor Windows

Există numeroase utilitare care vă ajută să convertiți fișiere audio și video, dar având în vedere numărul mare de utilitare de acest tip disponibile pe Internet, poate fi foarte dificil să îl găsiți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

În funcție de programul ales, de fapt, vor fi disponibile funcții specifice care, în funcție de nevoi diferite, se pot dovedi mai mult sau mai puțin utile.

Pentru a evita să descărcați și să instalați mai multe programe pentru editarea și convertirea fișierelor, puteți încerca un program gratuit cum ar fi Freemore Audio Video Suite.

Program pentru editarea și convertirea fișierelor

Freemore Audio Video Suite este un program gratuit pentru editarea și convertirea fișierelor care poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows, acest program oferă utilizatorilor diverse instrumente multimedia într-un singur pachet. Programul este foarte simplu și ușor de utilizat chiar și de către utilizatorii mai puțin experimentați, dar în același timp suficient de puternic și pentru utilizatorii avansați.

Freemore Audio Video Suite include un editor audio, un înregistrator de sunet, un utilitar pentru a crea tonuri de apel personalizate, unul cu care puteți tăia fișiere mp3, un convertor audio și video, un arzător de DVD-uri și un convertor de fișiere PDF.

De asemenea, Freemore Audio Video Suite vă permite să descărcați și să convertiți videoclipuri de pe YouTube, să creați diapozitive, să căutați și să ascultați radio pe Internet și multe altele.

Așadar, pe lângă faptul că permite conversia fișierelor audio și video, Freemore Audio Video Suite integrează și alte câteva instrumente utile, toate organizate în diferite secțiuni, astfel încât să permită utilizatorului să identifice cât mai bine de ce are nevoie (puteți vedea un exemplu în imaginea de la începutul acestui articol).

Download Freemore Audio Video Suite

Vă întrebați de unde puteți descărca programul Freemore Audio Video Suite? Ei bine, este foarte simplu! Accesați această adresă URL freemoresoft.com/freemoreaudiovideosuite/și dați click pe butonul Free Download.

Dacă nu puteți descărca programul de pe site-ul oficial, dați click pe acest link, mai precis veți ajunge pe site-ul softpedia, dați click pe butonul Download Now, pe pagina care se deschide dați click pe External mirror 1, așteptați câteva secunde și salvați programul în calculator.

Lista cu programe de șters fișiere definitiv din Windows, o găsiți într-un articol separat. Programe de șters fișiere definitiv din PC.