Program pentru editare poze gratis pe PC PhotoSun 14

Program pentru editare poze gratis pe PC PhotoSun 14. În ceea ce privește editarea fotografiilor, Photoshop este cu siguranță cel mai bun program disponibil în prezent pe piață, dar, așa cum mulți dintre voi știu, Photoshop nu este gratuit și, mai presus de toate, dedicat experților în domeniu.

Program pentru editare poze gratis pe PC PhotoSun 14

Cei care caută instrumente neprofesionale, gratuite, ușor de utilizat și capabile să aducă rezultate bune, ar trebui să încerce programul gratuit PhotoSun 14.

Acest program, este complet gratuit, și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți și pe 64 de biți), acesta vă permite să editați fotografii și imagini, punând la dispoziția utilizatorilor o cantitate imensă de funcții.

Aplicația prezintă o interfață de utilizator inspirată, cu cea a Photoshop-ului, puteți observa acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, și din bara de instrumente din partea superioară a ferestrei este posibil, cu doar câteva clicuri să modificați fotografiile.

Cele mai comune și de bază funcții de editare, sunt disponibile pentru utilizator, cum ar fi rotația, redimensionarea, eliminarea efectului de ochi roșii și multe altele, chiar și funcția care trimite imaginile prin e-mail și prin care să le partajați direct pe Facebook.

Există, de asemenea, controale speciale datorită cărora puteți regla imaginile acționând asupra temperaturii, nuanței, expunerii, contrastului, etc dar și o gamă largă de filtre și efecte împărțite în categorii Standard, Frames și Collage, care se pot aplica în funcție de preferințele voastre.

Printre alte caracteristici importante și utile la PhotoSun 14 există, de asemenea, una care vă permite să vizualizați metadatele imaginilor și să le modificați.

Dacă doriți să descărcați acest program pentru editare poze gratis pe PC, conectați-vă la site-ul oficial weebly și faceți clic pe Download. Pe pagina care se va deschide, în partea dreaptă la PhotoSun Viewer faceți din nou clic pe Download.

Apoi veți fi redirecționați pe site-ul Softpedia, acolo faceți clic pe butonul Download Now.

Dacă căutați un program de descărcat site-uri pe PC sau laptop, avem un articol despre acest subiect aici. Program de descărcat site-uri pentru a le accesa offline.