Program pentru captură ecran pentru PC sau laptop

Program pentru captură ecran pentru PC sau laptop. Pentru sistemele de operare Windows există o mulțime de programe pentru a face captură de ecran, dar nu toate acestea au caracteristici suplimentare disponibile pentru utilizatori, cum ar fi cele incluse în programul HotShots.

Program pentru captură ecran pentru PC sau laptop

HotShots este un program complet gratuit, open source și ușor de utilizat pe orice sistem de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să faceți captură de ecran oferind utilizatorilor caracteristici diferite și interesante dar și o interfață de utilizare curată și primitoare, se poate vedea deja acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol.

HotShots vă permite să alegeți modul de captură a ecranului (de exemplu ecran complet, doar o poziție specifică, o singură fereastră sau o zonă definită), să adăugați note la capturile de ecran, să alegeți dosarul de ieșire și decideți dacă să copiați imaginile făcute pe hard disk.

HotShots vă permite, de asemenea, să încărcați imaginile capturate pe internet la mai multe servicii online, aceasta funcție o puteți configura după preferințele voastre, pentru a face acest lucru mergeți în setările programului.

Programul HotShots vă permite să alegeți serviciul web preferat între FTP, Freeimagehosting, Imgur, Imageshack și CanardPC.

Printre alte caracteristici interesante la HotShots nu lipsește cea care vă permite să efectuați modificări la imaginile capturate utilizând editorul corespunzător integrat în program.

De asemenea, software-ul pune la dispoziția utilizatorilor o serie de comenzi rapide configurabile pe tastatură, datorită cărora este posibilă utilizarea rapidă a programului HotShots.

Rețineți că, în plus față de sistemele de operare Windows, HotShots este un program disponibil și pentru Linux. Pentru a descărca acest program pentru captură ecran pentru PC sau laptop, conectați-vă la site-ul sourceforge și faceți clic pe butonul Download, situat în partea stângă sus.

Dacă sunteți în căutarea unui program de vizualizat poze pe Mac sau Windows, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Program de vizualizat poze pentru Windows sau Mac.