Program de vizualizat poze pentru Windows sau Mac

Program de vizualizat poze pentru Windows sau Mac. Programe de vizualizat poze pentru sistemele de operare Windows sunt foarte multe, dar noi vă vom prezenta un program care poate fi folosit și pe Mac.

Program de vizualizat poze pentru Windows sau Mac

Chiar dacă exista o mulțime de programe de acest gen, este posibil ca unii utilizatori să nu fi găsit încă un program de vizualizat poze pe gustul lor.

În acest caz, un instrument cum ar fi Nomacs ar putea fi cu siguranță foarte interesant având în vedere numărul extraordinar de funcții pe care le are.

Nomacs este un program complet gratuit, open source și ușor de utilizat pe orice sistem de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) și este specificat ca un vizualizator de imagini cu o cantitate mare de instrumente utile și caracteristici suplimentare.

Nomacs acceptă aproape toate formatele de imagini principale (JPEG, PNG, BMP, GIF, PSD etc.), vă permite să vă sincronizați imaginile între mai multe computere, să navigați între cele conținute într-un anumit dosar folosind rotița mouse-ului sau utilizând cheile direcționale atașate la tastatură și vă permite să deschideți o imagine prin tragere și plasare sau după selectarea dintr-un anumit director.

Software-ul integrează apoi o funcție de căutare specială cu filtrele atașate, oferă opțiuni de editare, atât de bază (de exemplu, puteți să decupați, să rotiți și să redimensionați o imagine) și avansată (în acest caz se poate schimba saturație, luminozitate, contrast, expunere etc.).

Nomacs este echipat cu o interfață de utilizator foarte personalizabilă, precum și fiind echipat cu o mulțime de comenzi rapide de pe tastatură. Rețineți că, în plus față de utilizarea pe Windows, Nomacs poate fi folosit și pe Linux sau Mac.

Pentru a descărca acest program de vizualizat poze pentru Windows sau Mac, va trebui să mergeți pe site-ul oficial al programului, apoi faceți clic pe butonul Download situat jos la sfârșitul pagini.

Dacă doriți să sortați și să organizați pozele pe calculator, avem un articol despre acest subiect aici. Sortează și organizează rapid fotografiile pe calculator.