Program download manager pentru Windows 10

Program download manager pentru Windows 10. Când este necesar să descărcați mai multe fișiere de pe internet în același timp, utilizarea unui download manager este cu siguranță o idee bună.

Program download manager pentru Windows 10

Există multe programe prin care puteți gestiona descărcările direct de pe desktop, dar dacă căutați un program simplu și, mai ales, capabil să funcționeze perfect pe Windows 8 sau Windows 10, atunci EagleGet ar putea fi soluția pe care o căutați.

Program download manager pentru Windows 10

EagleGet este un program complet gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să descărcați orice de pe internet, cum ar fi, de exemplu, programe, videoclipuri, muzică etc.

Programul, spre deosebire de multe alte programe similare, nu numai că are o interfață de utilizator atrăgătoare, puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, dar, în plus, este foarte mic, în acest caz, utilizarea programului EagleGet nu va influența performanțele sistemului.

Prin urmare, dacă un fișier este descărcat de pe internet, se va deschide o fereastră specială, inclusiv butonul Download, și din care poate fi modificată și calea pentru salvarea fișierelor. În schimb, făcând click dreapta pe un link, puteți descărca unul sau mai multe fișiere direct cu managerul de download.

De asemenea, programul adaugă și un buton pe desktop, care poate fi afișat întotdeauna în prim plan și prin care puteți controla rapid descărcarea fișierelor și viteza acestora.

Rețineți că EagleGet folosește tehnologia avansată multi-thread pentru a accelera descărcarea și împărțirea fișierelor în mai multe părți și apoi pentru a le transfera simultan pentru a crește viteza de download.

Download EagleGet

Vă întrebați cum puteți descărca EagleGet pe calculator? Foarte simplu! Accesați site-ul oficial al programului și dați click pe butonul Download Now, apoi salvați fișierul eagleget_setup.exe pe calculator. În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now.

Alte programe pentru download fișiere

Căutați alternative la programul menționat mai sus? Dacă răspunsul este da, mai jos veți găsi alte programe gratuite pe care le puteți descărca și încerca pe un calculator sau laptop cu Windows 10.

Free Download Manager

Program download manager Windows 10 Free Download Manager

Free Download Manager este un alt program pe care îl puteți încerca pentru descărcarea fișierelor. Acesta este un program destul de bun, și este ușor de utilizat. Mai mult decât atât, FDM este 100% gratuit, și este distribuit sub licență GPL.

Programul vă permite să monitorizați utilizarea traficului; organizarea și programarea descărcărilor; să descărcați video de pe site-uri; să descărcați site-uri web întregi cu funcția HTML Spider; să accesați programul de la distanță și multe altele. Pentru download accesați site-ul oficial al programului și dați click pe butonul Free Download for Windows, apoi salvați fișierul fdm5_x64_setup.exe pe calculator.

Download Accelerator Plus

Program download manager Download Accelerator Plus

Download Accelerator Plus este un alt download manager de fișiere cunoscut și sub numele de DAP. Chiar și acesta este un download manager destul de bun și este popular pentru Windows. Download Accelerator Plus oferă o accelerație puternică și setul cel mai complet de instrumente pentru download fișiere, iar versiunea gratuită este suportată de anunțuri. DAP este un program destul de avansat și folosește mai multe servere pentru download și include o căutare automată.

Pentru download accesați site-ul speedbit și dați click pe butonul Download DAP Free Version apoi salvați fișierul dap10_full.exe pe calculator.

FlashGet

FlashGet

FlashGet este un download manager gratuit pentru Windows care utilizează tehnologia MHT (Hyper-Threading Transportation Multi-server), suportă diverse protocoale și dispune de funcții excelente pentru gestionarea fișierelor. Pentru download accesați site-ul oficial al programului și dați click pe butonul Download. Pe pagina care se deschide alegeți versiunea V3.7 sau V1.9.6 apoi dați click pe butonul Download și salvați fișierul flashget196en.exe pe calculator.

JDownloader

Jdownloader este un program download manager gratuit pentru descărcarea fișierelor de pe internet, acesta este un program simplu și vă ajută să descărcați fișiere foarte rapid. Aveți opțiuni cum ar fi: să opriți sau să întrerupeți descărcările, să stabiliți limite pentru lățimea de bandă, să setați extragerea automată a arhivelor și multe altele.

Pentru download accesați site-ul oficial și dați click pe link-ul Download HERE. Pe pagina care se deschide alegeți sistemul vostru, de exemplu Windows, apoi dați click pe link-ul Download 32/64Bit Webinstaller (Rar-Archive RECOMMENDED).

Fresh Downloader

Fresh Downloader

Fresh Downloader este un download manager ușor de utilizat și este foarte bun, acesta mărește viteza de download la fișierele de pe internet cum ar fi filme, videoclipuri, fișiere MP3 etc. Dacă utilizați acest program accelerați viteza de download când descărcați fișiere din protocoalele FTP, HTTP și HTTPS. Pentru download accesați site-ul freshdevices, apoi dați click pe butonul Download Free.

De asemenea, puteți încerca și alte programe cum ar fi: Microsoft Download Manager sau Internet Download Manager.