Program de transformat (convertit) documente Word

Program de transformat (convertit) documente Word în wav. Pe internet se găsesc foarte multe programe care pot converti documente PDF sau Word în audio. Acest lucru poate fi util pentru multi utilizatori, noi vom vorbi despre un program gratuit și foarte ușor de folosit, programul se numește AudioDoc.

Program de transformat (convertit) documente Word în wav

AudioDoc este gratuit și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) odată instalat programul poate converti (transforma) documentele Word în audio.

AudioDoc permite conversia documentelor Word în format .doc și .docx în fișiere audio, mai precis în formatul .wav.

Programul are o interfață de utilizator extrem de ușoară și utilizarea acestuia este într-adevăr foarte simplă, odată ce programul este deschis tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul MS Word to AudioDoc, singurul buton din fereastră, se poate observa acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

După ce faceți clic pe butonul MS Word to AudioDoc, se va deschide o altă fereastră, din care va fi selectat documentul care urmează să fie convertit, de asemenea se pot modifica parametrii impliciți pentru viteza de citire a documentului și volumul fișierului audio.

Când ați setat totul așa cum doriți, va trebui să faceți clic pe butonul Create AudioDoc, și procesul de conversie va porni.

Rețineți că singurul dezavantaj la programul AudioDoc este, că nu permite să se acționeze pe mai multe fișiere simultan, deci nu puteți selecta mai multe documente în același timp. Dacă aveți mai multe documente de convertit va trebui să faceți acest lucru pe rând.

Dacă doriți să descărcați acest program de transformat (convertit) documente Word în wav, mergeți pe site-ul sourceforge apoi faceți clic pe butonul din partea stângă Download.

Pentru a folosi programul după ce este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu clic pe fișierul AudioDocs-NG.zip.

Dacă căutați un program de comprimat documente PDF, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program pentru comprimare documente PDF.