Program de șters fișiere sau foldere din calculator

Program de șters fișiere sau foldere din calculator. Copierea, tăierea sau ștergerea unuia sau mai multor fișiere sunt operații pe care toți utilizatorii de PC-uri le fac în fiecare zi sau aproape în fiecare zi.

Program de șters fișiere sau foldere din calculator

Acestea sunt operații destul de simple, dar având în vedere folosirea lor frecventă, având un program special la îndemână, cum ar fi MoveBOT, poate fi cu siguranță foarte util în multe cazuri.

MoveBOT, este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care permite automatizarea executării operațiilor descrise mai sus.

Programul MoveBOT, poate fi programat să execute anumite comenzi pe fișiere, acționând asupra acestora într-un mod regulat și în momente prestabilite, variind de la un minut până la maxim 120 de zile.

Cu MoveBOT puteți să acționați pe unul sau mai multe fișiere prin copierea, tăierea, mutarea acestora în coșul de gunoi sau ștergerea acestora definitiv.

Funcționarea programului este destul de intuitivă, mai ales datorită interfeței simple cu utilizatorul (se poate vedea deja acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol).

Pentru a folosi MoveBOT, pur și simplu selectați un director sursă, și un director destinație, selectați operația pe care doriți să o efectuați, setați cronometrul și faceți clic pe butonul Start.

Printre alte caracteristici interesante la programul MoveBOT este și posibilitatea de a procesa fișierele în fundal (programul este accesibil din bara de activități și nu împiedică executarea altor activități în desfășurare pe sistem) și de a porni odată cu sistemului de operare.

Pentru a descărca acest program program de șters fișiere sau foldere din calculator, conectați-vă la site-ul softpedia și faceți clic pe butonul Download din partea stângă .

Dacă încercați să ștergeți fișiere sau foldere care nu se șterg, avem un articol care explică pas cu pas cum să rezolvați problema. Cum se șterge fișiere sau foldere care nu se șterg din PC.