Program de schimbat sau ascuns IP-ul la calculator

Program de schimbat sau ascuns IP-ul la calculator. Se întâmplă de multe ori când navigați online să trebuiască să ascundeți adresa reală la IP. Fie că vă conectați la un site necunoscut, fie că doriți să rămâneți anonimi, de multe ori un program care vă ajută să faceți acest lucru este foarte util dacă îl aveți la îndemână.

Program de schimbat sau ascuns IP-ul la calculator

În acest caz un program cum ar fi SafeIP, vă poate ajuta să navigați anonimi online, și în același timp să stați liniștiți, chiar dacă navigați pe site-uri mai puțin cunoscute.

SafeIP este un program gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce este folosit, permite ascunderea adresei IP reale și așa navigați online anonimi.

Programul are o interfață de utilizator destul de simplă și intuitivă (se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol) și vă permite să selectați manual o adresă IP diferită de cea reală, selectând dintr-o listă adresa IP dorită, inclusiv locații precum USA, Franța , Canada, Hong Kong, Austria, Italia, Germania etc.

În acest fel adresa IP reală va fi ascunsă, și se va folosi o adresă IP din țara pe care o alegeți. Când navigați pe internet, adresa IP va fi de exemplu Franța, și nu România.

Pe lângă protejarea identității online, un program de acest tip poate fi, de asemenea, foarte util pentru accesarea site-urilor blocate în anumite țări sau pentru cei care doresc să utilizeze anumite servicii online care funcționează numai în țările respective.

De menționat este faptul că SafeIP este de asemenea disponibil într-o versiune Pro care include câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi cea pentru a optimiza performanța conexiunii la internet.

Pentru a descărca acest program de schimbat sau ascuns IP-ul, conectați-vă la site-ul freesafeip și faceți clic pe butonul Get SafeIP, din partea dreaptă a pagini.

Dacă căutați un program de identificat componentele din PC, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Program de identificare componente pe PC sau laptop.