Program de identificare componente pe PC sau laptop

Program de identificare componente pe PC sau laptop. Pentru Windows există o mulțime de programe speciale datorită cărora puteți identifica componentele din PC sau laptop.

Program de identificare componente pe PC sau laptop

Majoritatea acestor programe sunt specifice utilizatorilor cu mai multă experientă. Dar programul Sys Toolbox Pro, este potrivit chiar și pentru cei mai puțin experimentați.

Sys Toolbox Pro este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce este folosit, vă permite să vizualizați informații despre hardware și sistemul de operare într-o singură fereastră, se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus, de la începutul acestui articol.

Pagina principală a programului Sys Toolbox Pro afișează toate informațiile despre computerul utilizat și despre sistemul de operare folosit, inclusiv numărul BUILD și versiunea sistemului de operare, cantitatea de spațiu disponibil pe hard disk, CPU, memoria RAM, numărul de serie la placa de bază, starea bateriei, rezoluția monitorului, versiunea BIOS, performanța la hard disk și procesor și multe altele.

În plus față de informațiile utile care le oferă, Sys Toolbox Pro poate opri și procesele active nedorite, pentru asta folosiți opțiunea Utilities, tot de aici puteți alege ce programe să pornească odată cu sistemul.

De asemenea programul vă permite să vedeți și cheia de produs la Windows făcând clic pur și simplu pe butonul Prod.key.

Pentru a descărca acest program de identificare componente pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul softpedia, și faceți clic pe butonul Download din partea stângă.

Dacă cautați un program special doar pentru să opriți procesele inutile, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program care oprește procesele inutile pe PC sau laptop.