Program care oprește procesele inutile pe PC sau laptop

Program care oprește procesele inutile pe PC sau laptop. Chiar dacă aveți antivirus pe calculator, de multe ori se întâmplă că virușii și programele malware să se strecoare ușor în sistemul operativ, pentru a bloca executarea unor programe instalate, inclusiv programul antivirus.

Termină procesele inutile pe PC sau laptop

În situații de acest tip, un program special cum ar fi, KillEmAll poate fi cu siguranță foarte util.

KillEmAll este un program complet gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, permite terminarea proceselor active care nu sunt necesare. Așa sistemul operativ va funcționa mai bine, și acest lucru îl puteți face cu un singur clic.

Programul prezintă o interfață de utilizator simplă și foarte ușor de înțeles, se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus, de la începutul acestui articol.

Fereastra principală a programului prezintă o listă a tuturor proceselor care pot fi selectate și pe care este posibil să se acționeze, alegând una dintre opțiunile disponibile, cum ar fi, mutarea unor procese în lista de procese care nu trebuie să fie întrerupte. În acest fel dacă un virus va încerca să oprească aceste procese nu va putea.

Sunt disponibile și alte opțiuni, pentru a deschide dosarul de destinație a fișierelor, pentru a căuta pe Google despre un anumit proces, pentru a redenumi un proces, sau a le elimina din listă.

Printre alte caracteristici interesante la programul KillEmAll este una care vă permite să încărcați un proces pe VirusTotal ca să îl scanați.

De asemenea, trebuie să rețineți că apăsând tastele Shift și Ctrl este posibil să porniți modurile de serviciu, ceea ce permite un control mai mare asupra aplicațiilor pentru a termina procesele.

Pentru a descărca acest program care oprește procesele inutile pe PC sau laptop conectați-vă la site-ul d7xtech și faceți clic pe butonul Download dedesubt la License.

Dacă doriți să ascundeți procese folosind comenzi rapide, avem un articol despre acest subiect aici. Ascunde sau termină procesele folosind comenzi rapide.