Ascunde sau termină procesele folosind comenzi rapide

Ascunde sau termină procesele folosind comenzi rapide. Atunci când o singură persoană utilizează computerul, riscul de încălcare a confidențialității este destul de redus. Dar când vă aflați folosind PC-ul în prezența mai multor persoane ar putea fi util să aveți la dispoziție un program special pentru a ascunde aplicațiile și procesele în execuție.

Ascunde sau termină procesele folosind comenzi rapide

În astfel de circumstanțe, un program precum NCS WinVisible poate fi cu siguranță foarte util!

NCS WinVisible este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să ascundeți sau să terminați procesele selectate cu ajutorul unei comenzi rapide. În plus față de ascunderea aplicațiilor cu NCS WinVisible, este posibil să îl ascundeți pe el însuși sau să puneți o parolă, aceasta este o caracteristică foarte utilă.

Folosirea programului NCS WinVisible este foarte simplă. După pornirea software-ului, este afișată o fereastră în care sunt listate toate procesele care rulează pe sistem. Utilizatorul trebuie să selecteze procesele pe care dorește să le ascundă sau să le închidă simultan prin apăsarea unei taste.

În mod implicit, numai comenzile rapide de la tastatură sunt selectate pentru a ascunde și a afișa ferestrele proceselor selectate.

În mod implicit, folosind comanda rapidă Shift + Alt + H pot fi ascunse ferestrele, în schimb folosind Shift + Alt + S le puteți vizualiza din nou.

În funcție de preferințele voastre, puteți alege și dacă să inițializați NCS WinVisible împreună cu pornirea Windows-ului sau nu. Pentru a face acest lucru, accesați simplu panoul de configurare a software-ului, de unde puteți alege să efectuați o căutare automată pentru actualizare, să porniți programul în modul ascuns, să activați căutarea automată a noilor procese în execuție să activați opțiunea pentru a aminti procesele selectate și să activați funcția care ascunde aplicația și pictograma din zona de notificare atunci când tasta rapidă este apăsată pentru a ascunde un proces.

Tot din setările programului, comportamentul proceselor ascunse poate fi setat când programul este închis. Pentru a descărca acest program care ascunde sau termină procesele folosind comenzi rapide, conectați-vă la site-ul softpedia.

Dacă doriți să ascundeți bara de activități în Windows 10, avem un articol aici. Ascunde bara de activități în Windows 10.