Program de schimbat fundalul Windows 10

Program de schimbat fundalul Windows 10, 7, 8, Vista sau XP. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să schimbați imaginea de fundal la un calculator sau laptop cu Windows.

Program de schimbat fundalul Windows 10

Schimbarea, din când în când, a imaginii de fundal pentru desktop este cu siguranță un sistem practic și eficient prin care să personalizați desktopul. Cea mai simpla metoda, pe Windows, pentru a schimba imaginea de fundal și a seta o nouă imagine este să faceți click cu butonul dreapta al mouse-ului pe orice imagine și să alegeți elementul corespunzător, atașat la meniul contextual care se va deschide, Stabilire ca fundal pentru desktop.

De asemenea, Windows pune la dispoziția utilizatorilor opțiuni speciale prin care să schimbe automat imaginea de fundal după o perioadă de timp stabilită. Pe lângă posibilitatea de a utiliza caracteristicile puse la dispoziție în mod implicit de sistemul de operare, este posibil să schimbați imaginea de fundal la intervale regulate, de asemenea, apelând la utilizarea programelor suplimentare care pot oferi mai multe opțiuni. De exemplu, un program simplu care vă ajută să schimbați automat fundalul desktop este Wallpaper Change Scheduler.

Program de schimbat fundalul Windows 10

Wallpaper Change Scheduler este un program complet gratuit care poate fi utilizat pe aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să schimbați automat fundalul desktop la o anumită perioadă de timp. Puteți seta imaginea să se schimbe automat după o zi, o săptămână sau chiar o lună.

Pe lângă opțiunile descrise mai sus, fundalul desktopului poate fi schimbat și ținând cont de alte condiții, cum ar fi, de exemplu, când mouse-ul este nemișcat sau în mișcare, sau la începutul fazei de conectare a sistemului de operare.

Programul Wallpaper Change Scheduler are o interfață de utilizator foarte simplă, așa cum puteți observa în imaginea de la începutul acestui articol, la care sunt atașate comenzile necesare cu care să-i configurați utilizarea.

Programul este compatibil cu Windows 10, Windows 8, Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Pentru funcționarea programului este necesar să aveți instalat .NET Framework 4 sau o versiune ulterioară.

Download Wallpaper Change Scheduler

Download Wallpaper Change Scheduler

Pentru download acest program de schimbat fundalul în Windows 10 dați click pe acest link. Pe pagina programului dați click pe butonul Download și salvați fișierul WallpaperChangeScheduler.exe în calculator.

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now, pe pagina care apare pe ecran dați click pe External mirror 1, așteptați câteva secunde și salvați fișierul WallpaperChangeScheduler.exe în calculator.

Dacă doriți să instalați fonturi temporar în Windows, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Instalare fonturi temporar în Windows.