Program de redenumit melodii (muzică) fișiere cu tag ID3

Program de redenumit melodii (muzică) fișiere cu tag ID3. Cine are puțin timp disponibil pentru a gestiona fișierele stocate pe computer, cu siguranță va fi fericit să se familiarizeze cu un program simplu care organizează automat, în cel mai bun mod posibil muzica din PC sau laptop.

Program de redenumit melodii (muzică) fișiere cu tag ID3

În cazul în care, căutați un program cu care să organizați cu ușurință muzica stocată pe PC, atunci, bineînțeles, veți fi bucuroși să aflați că un program precum MusicZen este capabil să facă acest lucru.

Program de redenumit muzică

MusicZen, este un program complet gratuit și specific pentru sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) acesta vă permite să redenumiți și să organizați, într-un mod complet automat, toate fișierele muzicale în foldere separate bazate pe metadatele lor (tag-urile ID3).

Programul este caracterizat printr-o interfață simplă de utilizator împărțită în două tab-uri, așa cum se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Din fila Organize puteți selecta folderul sursă și folderul de destinație pentru muzică, apoi aveți posibilitatea de a începe procesul de organizare a fișierelor.

Din fila Preferences, puteți schimba modul în care este organizată muzica.

În funcție de plăcerea utilizatorului, programul face posibilă mutarea fișierelor sursă în folderul de destinație sau, mult mai simplu, de a le copia de la unul la altul. În plus, vă permite să indicați stilul dorit pentru a organiza structura folderului.

Pentru a descărca acest program de redenumit melodii, conectați-vă la siteul Softpedia și faceți clic pe butonul Download Now. În fereastra pop-up care apare faceți clic pe Softpedia Secure Download (US). După ce ați descarcat fișierul pe calculator sau laptop, faceți dublu clic pe MusicZen_v1.4_setup.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă căutați aplicații de pus muzică pe video, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone.