Program de pus parolă pe folder sau fișiere

Program de pus parolă pe folder sau fișiere. Protejarea datelor sensibile pe PC sau laptop este un lucru care toți utilizatori ar trebui să-l facă, mai ales când PC-ul este accesat, și de alte persoane.

Program de pus parolă pe folder sau fișiere

În astfel de situații, este cu siguranță foarte util să aveți la dispoziție unul sau mai multe programe pentru a vă proteja datele. Acesta este cazul programului Datum Locker, un program gratuit și simplu de folosit pentru toți utilizatori.

Acesta este un software complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) și odată instalat vă permite să stocați în siguranță datele de conectare și să protejați totul printr-o singură parolă aleasă de utilizator, aceasta va trebui introdusă în momentul accesării.

Funcționarea programului se bazează pe algoritmul Linearistic Distance Cryptographic (LDC) utilizat pentru criptarea datelor introduse.

Programul vă permite să vă organizați datele în foldere, astfel încât să puteți identifica imediat ceea ce aveți nevoie.

Datum Locker este echipat cu câteva caracteristici interesante printre care blocul automat, care, dacă este setată o anumită perioadă de inactivitate pentru a vizualiza datele stocate în baza de date, va trebui să se reintroducă parola.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Datum Locker are o interfață de utilizator foarte simplă, (așa cum se vede în imaginea de la începutul acestui articol) ceea ce contribuie cu siguranță la ușurința utilizării.

Pentru a descărca acest program de pus parolă pe folder sau fișiere, conectați-vă la site-ul Softpedia, și faceți clic pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină.

Dacă programul Datum Locker nu este pe placul vostru, puteți încerca alte programe care pune parolă la foldere și fișiere. De exemplu: Easy File Locker, HiddenDIR, 7-Zip sau VeraCrypt.

Iar dacă doriți să ascundeți foldere în Windows, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Ascunde sau protejează foldere cu parolă în Windows.