Program de mărit viteza la procesor pe PC sau laptop

Program de mărit viteza la procesor pe PC sau laptop. În acest articol vom vorbi despre un program care vă ajută să măriți viteza la procesor (CPU).

Program de mărit viteza la procesor pe PC sau laptop

Când utilizați un PC Windows mai puțin performant, una dintre probleme este procesorul, PC-ul va funcționa din ce în ce mai greu atunci când executați sarcini intense. Cauza poate fi o sarcină excesivă de date sau un program care rulează, dar nu dispune de resurse suficiente pentru a le gestiona. În astfel de situații, una dintre modalitățile pentru a rezolva încetinirea procesorului este îmbunătățirea hardware-ului Windows. Dar acest proces nu este pentru toată lumea rentabil, deoarece hardware-ul nou costă bani.

Program de mărit viteza la procesor în Windows 10

CPUBalance este un program gratuit (în versiunea de bază) care optimizează utilizarea procesorului și păstrează capacitatea de reacție a sistemului în timpul încărcărilor mari de resurse.

CPUBalance Program de marit viteza la procesor

CPU Balance este un instrument eficient pentru a optimiza utilizarea procesorului și pentru a îmbunătăți capacitatea de reacție a Windows-ului. Nu poate rezolva toate problemele de reacție, dar impactul său asupra unei încărcări mari, chiar și asupra procesoarelor moderne multi-core, este cu adevărat de nota 10. Deși există multe instrumente care pretind că optimizează utilizarea procesorului, CPUBalance își face treaba destul de bine.

Chiar și în timpul încărcărilor mari, programul va echilibra prioritatea aplicațiilor și va optimiza performanța. CPUBalance funcționează cu tehnologia de la Process Lasso, care este algoritmul pentru optimizarea proceselor care îmbunătățește capacitatea de reacție a PC-urilor Windows.

program pentru temperatura si procesele procesorului (CPU) ProBalance

Interfața principală a programului afișează toate aplicațiile care rulează, numărul proceselor și frecvența acțiunilor. CPUBalance este un program care funcționează foarte bine și dacă sunteți o persoană care se confruntă cu probleme de viteză la CPU, atunci acesta este un program care merită încercat.

Pentru download CPUBalance, accesați site-ul bitsum și faceți click pe butonul Download CPUBalance. Trebuie să știți că, programul este disponibil și într-o versiune Pro cu mai multe caracteristici.

Alternativ, programul CPUBalance îl puteți descărca de pe site-ul softpedia, faceți click pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină.

Dacă nu știți ce CPU aveți în PC sau laptop, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum aflu ce procesor am pe laptop sau PC?