Program de învățat limbi străine vizionând filme

Program de învățat limbi străine vizionând filme. O modalitate bună prin care să înveți limbi străine și să le perfecționezi este să urmărești filmele cu subtitrări în limba pe care o înveți. În acest fel, de fapt, este posibil să se coreleze ceea ce se aude cu anumite cuvinte, îmbunătățind astfel pronunțarea cuvintelor.

Program de învățat limbi străine vizionând filme

În acest caz un program, cum ar fi Lingual Media Player sau mult mai simplu LaMP, poate fi cu siguranță foarte util.

LaMP este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să încărcați videoclipuri de pe PC sau YouTube și să vizualizați două subtitrări limba originală și limba româna.

Software-ul prezintă o interfață de utilizator destul de simplă, (se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol) și de la care este posibil selectarea filmelor dorite.

În cazul în care filmul de vizualizat este selectat de pe calculatorul în uz, este de asemenea necesar să încărcați cele două subtitrări.

În ceea ce privește videoclipurile YouTube, puteți vizualiza atât cele oferite de program, cât și cele alese după ce ați introdus URL-ul. Pentru filmele deja subtitrate, nu trebuie să se efectueze alte operații din fereastra LaMP.

Software-ul oferă, de asemenea, o transcriere completă a tuturor subtitrărilor și integrează un instrument pentru traducerea propozițiilor.

Trebuie remarcat faptul că, în plus față de toată disponibilitatea, LaMP poate fi folosit și ca serviciu online, deși într-un mod mai limitat.

Pentru a descărca acest program de învățat limbi străine vizionând filme, conectați-vă la site-ul softpedia și faceți clic pe butonul Download Now, situat în partea stângă sus.

Dacă cautați un manager special pentru fișiere, avem un articol despre acest subiect aici. Manager de fișiere pentru Windows cu multe opțiuni.