Program de identificat procesele dăunătoare pe PC

Program de identificat procesele dăunătoare pe PC sau laptop. Task Managerul din Windows este, cu siguranță, foarte util pentru monitorizarea proceselor și verificarea integrității lor, dar, așa cum mulți utilizatori au observat acesta nu arată absolut totul, mai ales procesele dăunătoare.

Program de identificat procesele dăunătoare pe PC

Normal, este sarcina utilizatorului chiar dacă uneori este dificilă, de a recunoaște procesele malware, cum ar fi cele cauzate de activitatea spyware, adware, troieni și alți viruși.

Cu toate acestea, pentru a face față la această problemă, este posibil să folosiți un program special cum ar fi Autorun Angel.

Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât în versiunile pe 32 de biți, cât și pe cele de 64 de biți) și printr-o interfață de utilizator extrem de simplă, așa cum se vede în imaginea de la începutul acestui articol, permite cu ușurință identificarea proceselor dăunătoare.

Programul scanează computerul pentru înregistrările autorun prin compararea lor cu propria sa bază de date și apoi subliniază programele și serviciile care ar putea fi dăunătoare la sistem și, prin urmare, ar putea fi cauza problemelor pe PC sau laptop.

Cu toate acestea, Autorun Angel, nu oferă nici o opțiune prin care să se oprească procesele rău intenționate. Această operație, de fapt, trebuie efectuată manual de către utilizator care ar trebui să folosească Managerului de activități din sistemul operativ Windows.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, odată ce procesul de scanare este completat și după ce au fost identificate toate posibilele elemente dăunătoare, este posibil să alegeți dacă să trimiteți informațiile în cauză serviciului pentru o analiză ulterioară.

Pentru a descărca acest program de identificat procesele dăunătoare pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul nictasoft și faceți clic pe butonul Download Autorun Angel din partea stângă jos pe pagină. După ce programul este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu clic pe aa10.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă doriți să convertiți documente Word în audio, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Convertește documente Word în audio pe PC sau laptop.