Convertește documente Word în audio pe PC sau laptop

Convertește documente Word în audio pe PC sau laptop. Există numeroase aplicații text-to-speech care pot converti textul în audio, o practică care poate fi utilă într-o varietate de circumstanțe, dar din păcate nu este întotdeauna efectuată corect. Vom vorbi despre programul AudioDoc, un program gratuit și simplu de folosit.

Convertește documente Word în audio pe PC sau laptop

AudioDoc este un program gratuit și ușor de utilizat, fără probleme, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) odată instalat poate executa acest tip de operațiune într-un mod excelent.

De fapt, programul AudioDoc este un program open source care permite conversia documentelor Word în format .doc și .docx în fișiere audio, mai precis în formatul .wav.

Programul are o interfață de utilizator extrem de ușor de înțeles și utilizarea acestuia este într-adevăr foarte simplă, odată ce programul este deschis tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul MS Word to AudioDoc, singurul buton din fereastră, puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Se va deschide apoi o altă fereastră, din care va fi selectat documentul care urmează să fie convertit, de asemenea se pot modifica parametrii impliciți pentru viteza de citire a documentului și volumul fișierului audio.

În cele din urmă, va trebui să faceți clic pe butonul Create AudioDoc, apoi va porni procesul de conversie.

Rețineți că pentru moment AudioDoc nu permite să se acționeze pe mai multe fișiere simultan, deci nu puteți selecta mai multe documente în același timp. Dacă aveți mai multe documente de convertit va trebui să faceți acest lucru pe rând.

Pentru a descărca acest program care convertește documente Word în audio, conectați-vă la site-ul sourceforge și faceți clic pe butonul Download din partea stângă pe pagină.

Dacă nu știți cum să descărcați Microsoft Word gratuit pe PC sau telefon, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Descarcă Microsoft Word Office gratuit pe telefon sau PC.