Program de găsit parole nu (program de spart parole)

Nu vă mai amintiți parolele de la serviciile preferate online sau de la rețeaua WiFi? Din fericire, totuși, există o soluție pentru o astfel de situație.

Cu un anumit program de găsit parole nicidecum cu un program de spart parole, se poate găsi parola uitată.

Program de găsit parole nu (program de spart parole)

Avertisment: Utilizați informațiile conținute în acest ghid numai și exclusiv pentru a afla care sunt parolele voastre pe un computer pe care îl dețineți. Nu-l utilizați pentru a prelua datele altora fără a cere mai întâi consimțământul, altfel ar fi o încălcare foarte gravă a confidențialității.

Appnimi all-in-one Password Unlocker (Windows/Mac)

Password Unlocker (Windows/Mac)

Appnimi All-in-One Password Unlocker. Este un software care poate recupera parolele de acces la fișierele ZIP, RAR, PDF, XLS și XLSX, acționând în două moduri diferite: atacul brute force, care încearcă să forțeze deschiderea de fișiere și încearcă să formeze cuvinte caracter cheie, sau încearcă să recupereze parola pentru a accesa fișiere cu o serie de cuvinte semnificative făcute într-un fișier de dicționar.

Este foarte ușor de utilizat și este foarte eficient, mai ales când parolele folosite pentru protejarea fișierelor nu sunt prea lungi sau complexe. Este disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac, dar este la plată, deși poate fi folosit într-o încercare gratuită pentru o perioadă limitată. De asemenea, trebuie remarcat faptul că pentru a funcționa, aveți nevoie de Java instalat pe computer.

Pentru a descărca programul, conectați-vă la site-ul programului, derulați pagina în jos până când găsiți secțiunea Download Appnimi RAR Password Unlocker și faceți clic pe butonul Download for Windows, dacă utilizați Windows sau pe Download for Mac OS, dacă utilizați un Mac.

Browser Password Decryptor (Windows)

Browser Password Decryptor (Windows)

După cum sugerează și numele, Browser Password Decryptor este un program care vă permite să recuperați parolele site-urilor Internet și serviciilor online salvate în browsere. Acesta susține Internet Explorer, Mozilla Firefox și Google Chrome care lucrează cu toate versiunile acestor browsere.

Parolele găsite de program pot fi, de asemenea, exportate . Este gratuit (dar este disponibil și într-o versiune la plată), numai pentru Windows și este foarte ușor de utilizat.

Pentru a descărca programul, accesați pagina de descărcare a programului de pe site-ul Softpedia și faceți clic pe butonul Download aflat în partea stângă sus. Apoi apăsați pe butonul „External mirror 2” din fereastra pe care o vedeți pe ecran și descărcarea programului va începe imediat.

Mail PassView (Windows)

Program de găsit parole Mail PassView

Mail PassView este un program mic care, fără a avea nevoie de nici o instalare, poate găsi parolele tuturor conturilor de e-mail utilizate pe PC. Acesta suportă Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird și mulți alți clienți de e-mail noi și vechi. Este gratuit și este numai pentru Windows.

Trebuie remarcat faptul că, datorită abilității sale de a „pescui” în bazele de date ale clienților de e-mail, programul ar putea fi recunoscut ca o amenințare de către mai multe programe antivirus, însă este doar un fals pozitiv. Software-ul este perfect sigur și fără viruși.

Pentru a utiliza Mail PassView, mergeti la site-ul oficial, faceți clic pe Download Mail PassView in zip file (mailpv.zip), care se află în partea de jos a paginii.

WirelessKeyView (Windows)

Program de găsit parole WirelessKeyView

WirelessKeyView este un program gratuit și fără instalare permite, de fapt, găsirea parolelor conexiunilor fără fir WiFi.

Este capabil să găsească parolele salvate în Windows și le leagă automat de conexiunile la care aparțin. Parolele sunt afișate fie în format standard (adică modul în care sunt scrise pentru a accesa conexiunea), fie în format HEX.

Mergeți pe site-ul oficial și apăsați pe Download WirelessKeyView for x64 (dacă utilizați o versiune pe 64 de biți) sau pe Download WirelessKeyView 32-bit (dacă utilizați o versiune pe 32 de biți).