Cum se elimină parola la Windows 10

Cum se elimină parola la Windows 10. Nu doriți să introduceți parola de fiecare dată când folosiți PC-ul sau laptopul? Vă vom arăta cum să treceți de parolă la Windows 10 și să accesați direct desktop-ul. Citiți în continuare acest articol și veți afla cum se elimină parola de autentificare la Windows 10.

Cum se elimină parola în Windows

O parte din motivele pentru care tabletele au devenit atât de populare este faptul că sunt mai rapide ca Windows să se încarce și nu trebuie să introduci parola de fiecare dată când vrei să le folosești.

Ei bine, tabletele sunt minunate, dar, în funcție de situația la îndemână, uneori aveți nevoie de un PC sau de un laptop pentru a face ceva ce cu tableta nu se poate face. Și totuși doriți să se încarce rapid sistemul, cu siguranță asta ne dorim toți de la un PC sau laptop.

Puteți crește viteza de încărcare la Windows, eliminând programele de pornire inutile. Un al doilea pas  dacă sunteți siguri că calculatorul nu va cădea în mâini greșite este să eliminați parola de logare la Windows.

Să eliminați parola de logare în Windows 10 este foarte simplu, trebuie debifată o casetă din setările contului de utilizator. Iată cum să accesați această opțiune în Windows 10, deși procesul este similar și în alte versiuni de Windows.

Cum se elimină parola de autentificare la Windows 10

  1. Tastați netplwiz în bara de căutare din meniul Start, apoi faceți click pe rezultatul de sus pentru a rula comanda.
  2. Debifați caseta de lângă Utilizatorii trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer și dați click pe Se aplică.
  3. Introduceți numele de utilizator și parola, apoi reintroduceți parola, și faceți click pe OK
  4. Faceți click din nou pe OK pentru a salva modificările.

Pentru a reactiva autentificarea cu parolă în Windows, reveniți la acest meniu de setări și bifați caseta de lângă (Utilizatorii trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer). Simplu nu?

Dacă nu știți cum să vedeți extensiile la fișiere în Windows 10, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum vezi extensiile la fișiere în Windows 10.