Cum se modifică programele de pornire în Windows 10

Cum se modifică programele de pornire în Windows 10. Luați controlul asupra programelor de pornire în Microsoft Windows 10 și obțineți un avantaj în performanță. Cei care folosesc Windows 10 pot să modifice programele de startup foarte ușor, nu necesită cunoștințe mari pentru calculatoare. Deci, cum se modifică programele de pornire în Windows 10 ? Vedem imediat!

Cum se modifică programele de pornire în Windows 10

Ca și în orice, aveți grijă să nu dezactivați nimic important, ca placa de sunet sau software-ul pentru adaptorul de rețea.

Modifică programele de pornire din Task Manager

1. Faceți click dreapta pe o zonă liberă în bara de activități, apoi selectați Task Manager.
2. Selectați fila Startup.
3. Selectați orice program pe care doriți să îl dezactivați sau să îl activați, apoi faceți click pe Disable sau Enable în colțul din dreapta jos în fereastră.
windows 10 starup modifica progamele

Folderul Startup

1. Țineți apăsată tasta Windows și R pentru a afișa fereastra de dialog Windows Run.
2.  Scrieți shell:startup apoi apăsați Enter.
Win10 Shell Startup progame calculator

3. Va apărea folderul Startup. În mod normal, nu există nimic în el. Adăugați pictogramele aplicațiilor pe care doriți să le rulați la pornire. Sau, ștergeți toate pictogramele la aplicațiile pe care nu doriți să le rulați la pornire. Simplu nu?

Dacă nu știți cum se resetează asocierea fișierelor, avem un articol dedicat acestui subiect. Cum se resetează asocierea fișierelor în Windows 10.