Cum se resetează asocierea fișierelor în Windows 10

Cum se resetează asocierea fișierelor în Windows 10. Vom vorbi despre cum puteți reseta asocierea fișierelor în Windows Vista, Windows 7, Windows XP și Windows 8 sau 8.1

Cum se resetează asocierea fișierelor în Windows 10

S-ar putea să aveți instalate mai multe aplicații pentru un anumit fișier. De exemplu, este posibil să existe mai mult de un vizualizator de imagini instalat pe Windows, dar când faceți dublu clic pe fișierul imagine, acesta se deschide cu aplicația implicită din Windows și este posibil să nu fie aplicația cu care doriți să deschideți fișierele.

Resetează asocierea fișierelor în Windows 10

Deci, dacă doriți să resetați asocierea fișierelor în Windows 10, puteți face acest lucru din Windows sau altfel puteți utiliza Windows File Association, care este un program gratuit pentru a face acest lucru cu doar câteva click-uri. Puteți restabili asocierea fișierelor Windows pentru majoritatea extensiilor de fișiere utilizând această aplicație.

Odată ce rulați programul, puteți vedea lista tuturor extensiilor de fișiere populare, inclusiv audio, video, imagini și multe altele.

Cum se resetează asocierea fișierelor în Windows 10 Windows File Association

Puteți selecta sistemul de operare pentru care doriți să resetați asocierea fișierelor. De asemenea, veți vedea majoritatea extensiilor populare disponibile și va trebui să faceți click pe ele pentru a reseta asocierea. După ce resetați, aceasta va fi cea implicită disponibilă pentru Windows 10 sau sistemul de operare pe care l-ați selectat.

Programul acceptă diferite formate de fișiere, inclusiv AVI, BAT, BMP, COM. EXE, GIF, HTML, ICO, JPEG, JS, LNK, MP3, MPEG, MSC, PNG, TXT, VBS, WMA, WMV și XML.

Dacă doriți să descărcați acest program care resetează asocierea fișierelor în Windows 10 sau alt sistem operativ, accesați site-ul ayansoftware și faceți click pe butonul Download Now 1.28MB.

Dacă nu știți cum se activează sau dezactivează hibernarea în Windows 10, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Activează sau dezactivează hibernarea în Windows 10.

Iar dacă nu știți care sunt cele mai bune programe pentru audio, video, muzică sau antivirus, avem un articol cu cele mai bune programe de instalat pe un PC sau laptop cu Windows 10. Cele mai bune programe pentru Windows 10.