Cele mai bune programe pentru Windows 10

Cele mai bune programe pentru Windows 10. Vom vorbi despre cele mai bune aplicații gratuite pentru un PC sau laptop cu Windows 10. Windows este, fără îndoială, cel mai popular sistem de operare pentru PC-uri sau laptopuri și cu fiecare nouă versiune de Windows, Microsoft adaugă noi caracteristici și opțiuni.

Cele mai bune programe pentru Windows 10

Unul dintre motivele acestui lucru este numărul mare de instrumente și aplicații gratuite pentru Windows. Pentru Windows 10, există multe aplicații disponibile în Magazinul Microsoft. Acum, dacă ați achiziționat un PC nou sau ați efectuat o instalare curată de Windows, vă sfătuim să instalați aplicațiile populare și cele mai utile.

Vom face o listă cu cele mai bune programe pentru Windows 10. Desigur, veți găsi aplicații din majoritatea categoriilor, inclusiv personalizare, media, productivitate, sistem și de asemenea securitate.

Trebuie să știți că, există și alte aplicații populare, nu doar cele pe care le vom menționa, dar noi le-am ales pe cele mai bune. Deci, dacă utilizați un PC sau laptop cu Windows 10, încercați aceste programe.

WPS Office

Cele mai bune programe pentru Windows 10 WPS Office

Aceasta este unul dintre cele mai populare programe pentru editare documente și prezentări. Deoarece suita Microsoft Office nu este una gratuită, nu toți utilizatorii ar putea să-și permită acest lucru. WPS Office oferă o modalitate ușoară de a edita documente și prezentări în Windows. Acesta vine cu capacitatea de a vizualiza, edita și crea aproape orice tip de document, toate pe deplin compatibile cu Microsoft Office.

Programul are o interfață de utilizator foarte prietenoasă iar pentru download click aici.

Iobit Advanced System Care

Cele mai bune programe pentru Windows 10 Iobit Advanced System Care

Iobit Advanced System Care este un program gratuit care face Windows-ul să funcționeze mai bine prin optimizarea sistemului. Advanced System Care, nu numai că va curăța fișierele nefolositoare pentru a elibera spațiu pe hard disk, vă va ajuta și să optimizați și să defragmentați profund registrul și să eliminați complet toate aplicațiile inutile, dar și să depanați toate celelalte probleme care încetinesc calculatorul sau laptopul, în acest fel o să aveți un PC mai curat și mai rapid.

Pentru download Iobit Advanced System Care faceți click aici.

VLC media player

Cele mai bune programe pentru Windows 10 VLC media player

VLC este un player care redă toate fișiere multimedia, precum DVD-uri, CD-uri audio, VCD-uri și diferite protocoale de streaming. Acesta poate reda aproape toate tipurile de fișiere media și este unul dintre cele mai populare programe pentru muzică și videoclipuri, programul este disponibil pentru toate platformele. Pentru download VLC Media Player faceți click aici.

CCleaner

Cele mai bune programe pentru Windows 10 CCleaner

CCleaner este unul dintre cele mai populare programe pentru Windows. Acesta este instrumentul numărul unu pentru curățarea calculatorului, și face computerul mai rapid și mai sigur. CCleaner șterge istoricul căutărilor din browser și modulele cookie, astfel încât orice navigare pe Internet pe care o faceți să rămână confidențială, iar identitatea voastră rămâne anonimă. De asemenea, poate remedia problemele și erorile de pe PC. Pentru download click aici.

7 Zip

Cele mai bune programe pentru Windows 10 7 Zip

Chiar dacă Windows în mod implicit poate citi arhive comprimate, există multe alte formate care nu sunt acceptate în mod implicit. 7 Zip este unul dintre cele mai bune programe pentru vizualizarea fișierelor comprimate. 7-Zip este, de asemenea, un arhivator de fișiere cu un raport de compresie foarte ridicat. Dacă utilizați diferite formate de arhivă, atunci aceasta este un program care nu ar trebui să lipsească din PC sau laptop. Pentru download click aici.

IrfanView

Cele mai bune programe pentru Windows 10 IrfanView

IrfanView este un program foarte bun de vizualizat imagini în Windows. În afară de vizualizarea imaginilor, puteți să editați imaginile, să adăugați un filigran pe imagini să le redimensionați etc. În plus, puteți adăuga pluginuri pentru a îmbunătăți funcționalitatea programului. Programul este complet gratuit și suportă toate versiunile de Windows, pentru download click aici.

Recuva

Cele mai bune programe pentru Windows 10 Recuva

Destul de des ștergem accidental fișiere din PC-ul nostru și apoi dorim să recuperam fișierele. Recuva este un program simplu și gratuit care poate recupera imagini, muzică, documente, videoclipuri, e-mailuri sau orice alt tip de fișier pe care l-ați șters din greșeală. Programul poate recupera de pe hard disk-uri externe, stick-uri USB și multe altele. Pentru download click aici.

Defraggler

Cele mai bune programe pentru Windows 10 Defraggler

După o perioadă de utilizare a hard disk-ul, acesta trebuie fragmentat. Defraggler accelerează PC-ul vostru prin asamblarea fișierelor fragmentate pe hard disk și organizându-le mai eficient. Programul face munca cea mai grea, astfel încât calculatorul să nu facă acest lucru. Acest program utilizează aceleași tehnici ca și Windows pentru a citi și a scrie fișiere, astfel încât fișierele voastre nu vor fi niciodată deteriorate. Programul este gratuit, iar pentru download faceți click aici.

Google Chrome

Cele mai bune programe pentru Windows 10 Google Chrome

În timp ce Windows vine în mod implicit cu Internet Explorer, acesta are unele limitări, cum ar fi extensiile. Google Chrome este acum unul dintre cele mai populare browsere web, acesta este disponibil pentru mai multe platforme. Pe acest browser puteți instala sute de extensii care pot îmbunătăți performanța și pot adăuga caracteristici suplimentare pentru navigare. Pentru download faceți click aici.

Notepad++

Cele mai bune programe pentru Windows 10 Notepad++

Notepad ++ este un editor gratuit care îl înlocuiește pe vechiul Notepad. Notepad ++ vine cu funcții suplimentare cum ar fi evidențierea sintaxelor sau plierea sintaxelor. De asemenea, are o interfață cu tab-uri, ceea ce îl face mai ușor de utilizat. Pentru download faceți click aici.

Alte programe pentru Windows 10

Lista cu cele mai bune programe pentru un PC sau laptop cu Windows 10 nu sa terminat. Mai jos veți găsi și alte programe utile pentru antivirus, backup, de editat imagini, pentru a stoca fișierele în cloud etc. Pe scurt, și programele de mai jos sunt utile pe un PC sau laptop cu Windows 10.

PicPic

Alte programe pentru Windows 10 PicPic

PicPic este un program complet pentru captură de ecran, editor de imagini și multe altele. Acesta are o interfață de utilizator prietenoasă și plină de caracteristici pentru crearea sau editarea imaginilor. Puteți realiza capturi de ecran la desktop la o fereastră activă etc. Pentru download faceți click aici.

Any Video Converter

Alte programe pentru Windows 10 Any Video Converter

Any Video Converter poate converti majoritatea fișierelor video. Programul este gratuit și vă permite să transformați orice tip de fișier video în orice format doriți. De asemenea, programul este și un convertor audio nu numai video, acesta poate extrage track-urile audio de pe CD-uri, sau muzica din videoclipuri. Pentru download faceți click aici.

doPDF

doPDF este un creator PDF gratuit care face ceea ce sugerează și numele, creează fișiere PDF. După instalare, vă va permite să convertiți orice tip de documente în fișiere PDF. Programul se instalează ca un driver virtual de imprimantă PDF, după instalare va apărea în lista de Imprimante și faxuri. Pentru download faceți click aici.

Paint.Net/ GIMP

Alte programe pentru Windows 10 Paint.Net GIMP

Dacă sunteți în căutarea unui editor de imagini avansat, dar nu vă puteți permite Photoshop, atunci ar trebui să încercați Paint.Net. Programul este gratuit și este disponibil pentru PC-urile cu Windows. Puteți edita imaginile cu efecte speciale și multe alte instrumente utile și puternice. Pentru download faceți click aici.

Alternativ, puteți încerca GIMP, tot un program puternic pentru editarea imaginilor.

OneDrive

Alte programe pentru Windows 10 OneDrive

OneDrive este un serviciu de stocare în cloud oferit de Microsoft, acesta oferă spațiu liber pentru stocarea fișierelor, iar aplicația este disponibilă pentru toate platformele, ceea ce înseamnă că puteți accesa fișierele de oriunde. Acesta vă oferă spațiu gratuit de stocare online pentru toate fișierele voastre personale, astfel încât să le puteți accesa când doriți. Pentru download click aici.

Avast Anti Virus

Alte programe pentru Windows 10 Avast Anti Virus

Chiar dacă Windows are o protecție de bază aceasta fiind Windows Defender, este o idee bună să aveți un antivirus instalat pe PC sau laptop. Avast Antivirus este unul dintre cele mai bune programe gratuite care oferă o mulțime de caracteristici și o protecție bună. Acesta poate detecta viruși, programe malware și multe altele. Pentru download click aici.

Dacă căutați programe de ars CD-uri sau DVD-uri, avem un articol cu cele mai bune programe din această categorie aici. Programe de inscripționat scris CD sau DVD.