Program de făcut colaj din poze

Program de făcut colaj din poze. Ați făcut o mulțime de poze grozave și acum sunteți în căutarea unui sistem simplu și rapid, dar în același timp elegant, care să vă permită să arătați toate pozele? Ei bine, în acest caz ar trebui să faceți un colaj cu toate pozele. V-ați gândit deja, dar nu știți ce programe să folosiți pentru a face acest lucru? Nicio problemă! Citiți în continuare acest articol dedicat programelor de făcut colaje cu poze și veți vedea că veți găsi programul potrivit.

Program de făcut colaj din poze

În acest articol veți găsi cele care, în opinia mea, sunt cele mai bune programe utilizate în prezent. Printre programele pentru colaje din acest articol care sunt disponibile pentru Windows, MacOS și, de asemenea, pentru Linux, veți găsi și servicii online prin care puteți crea colaje frumoase din poze, fără a fi nevoie să descărcați și să instalați absolut nimic pe calculator. De asemenea, veți găsi și câteva aplicații pentru smartphone-uri și tablete care vă permit să faceți același lucru.

Colaje online cu multe poze: Shape Collage

Shape Collage Program de făcut colaj din poze

Să începem acest articol dedicat celor mai bune programe de făcut colaje din poze cu Shape Collage. Acesta este un soft disponibil atât pentru sistemele de operare Windows cât și pentru MacOS, care poate fi numit ca unul dintre cele mai bune programe pentru colaje din poze. Shape Collage este disponibil atât într-o versiune gratuită, cât și într-o versiune la plată. Include multe opțiuni care vă permit să creați colaje dinamice compuse din diverse forme și chiar scrise cu multe efecte interesante.

Din păcate, versiunea gratuită include un filigran care acoperă o parte din colajele generate. Această limitare poate fi eliminată numai prin achiziționarea unei licențe pentru versiunea completă a programului. În mod alternativ, puteți încerca Shape Collage direct online.

Pentru download Shape Collage pe calculator, dați click aici. În schimb, pentru a accesa versiunea online a programului puteți da click aici.

Program de făcut colaje cu poze: webGobbler

Program de făcut colaje cu poze

Un alt program pentru colaj din poze pe care ar trebui să îl încercați este WebGobbler. Acesta este un program complet gratuit pentru Windows, macOS și, de asemenea, pentru Linux, care vă permite să creați colaje din poze cu efecte frumoase.

Programul oferă utilizatorilor efecte diferite care permit obținerea de rezultate diferite de fiecare dată. De asemenea, puteți roti imagini, adăuga umbre, schimba culorile și multe altele. După ce ați finalizat lucrarea, programul vă permite apoi să alegeți dacă salvați colajul sau să îl folosiți ca screensaver pe calculator sau laptop. Pentru download click aici.

Program de făcut colaje cu poze download: CollageIt

Program de făcut colaje cu poze download CollageIt

Într-un articol dedicat celor mai bune programe pentru colaje din poze, CollageIt nu poate lipsi, cel puțin nu în ceea ce privește partea Windows și partea Mac, este apreciat de utilizatorii de pe tot globul.

Odată pornit programul, vă permite să alegeți modelul de colaj pe care să-l creați, după care trebuie să indicați imaginile care vor fi incluse în proiect și cu câteva click-uri colajul este finalizat. Rezultatele obținute pot fi salvate pe calculator sau partajate direct pe rețelele sociale, prin e-mail etc. Pentru download click aici.

Collagerator

Collagerator

Un alt program pe care ar trebui să îl încercați este Collagerator. Este un program complet gratuit pentru Windows și Mac, care vă permite să creați diverse tipuri de colaje pornind de la modele speciale.

Programul se caracterizează printr-o interfață de utilizator foarte simplă și, de asemenea, integrează o serie întreagă de teme frumoase care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți creațiile. Pe scurt, merită să îl încercați. Pentru download click aici.

TweakNow PerfectFrame

TweakNow PerfectFrame

TweakNow PerfectFrame este un soft gratuit pentru sistemele de operare Windows destul de simplu de utilizat și prin care este posibil să creați colaje frumoase, combinând până la zece imagini cu o sută de teme predefinite.

Interfața este foarte simplă și foarte ușor de înțeles. Programul oferă foarte mule personalizări, permițând utilizatorului să aleagă culorile de fundal pentru colaj, marginile pozelor și multe altele. Pentru download click aici.

Program de făcut colaje din poze online: Fotor

Fotor

Căutați o modalitate de a crea colaje din poze, dar programele menționate mai sus nu v-au atras atenția pe deplin, sau nu doriți să descărcați și să instalați programe pe PC? Atunci încercați Fotor! Acesta este un serviciu web care vă permite să creați colaje într-un mod foarte simplu folosind o serie de modele prestabilite. Este gratuit (în versiunea sa de bază) și funcționează direct online cu orice browser cu Flash Player instalat. În mod alternativ, puteți încerca versiunea bazată pe HTML5 și accesibilă din orice browser.

Serviciul oferă utilizatorilor diverse instrumente utile pentru a crea colaje de diferite tipuri. După creare, puteți descărca colajul pe calculator ca fișier PNG sau JPG. Pentru utilizarea acestui serviciu online click aici.

Photovisi (Online)

Photovisi (Online)

Photovisi este un serviciu online destul de bun, acesta este disponibil gratuit (în versiunea sa de bază) și este compatibil cu toate browserele și sistemele de operare. Este foarte simplu de utilizat și oferă utilizatorilor caracteristici numeroase și interesante.

În funcție de preferințele și nevoile voastre, puteți alege dintre multe teme diferite, apoi puteți descărca colajul pe PC sau îl puteți partaja pe rețelele de socializare. Pentru utilizarea acestui serviciu online click aici.

FotoJet (Online)

FotoJet (Online)

Un alt serviciu online bun pe care îl puteți folosi ca alternativă la programele pentru colaje menționate mai sus este FotoJet. Acesta este un serviciu gratuit care, vă permite să creați colaje cu poze fără să vă înregistrați și fără filigrane enervante. Chiar și în acest caz, însă, pentru a utiliza serviciul, este esențial ca browserul să utilizeze Flash Player.

În funcție de preferințe și de nevoi, puteți alege dintre multe teme diferite care pot fi modificate după bunul plac. Pentru utilizarea acestui serviciu click aici.

Photo Collage editor (Android)

Photo Collage editor (Android)

Programele de făcut colaje din poze menționate în acest articol nu vă interesează deoarece căutați o aplicație pentru smartphone-ul sau tableta voastră Android? Atunci, ar trebui să încercați Photo Collage și veți vedea că nu veți regreta. Aceasta este o aplicație care creează colaje din imagini. Aplicația este complet gratuită și nu pune filigrane pe colajele generate.

Aplicația vă permite, de asemenea, să alegeți tema care va fi utilizată, să adăugați texte și autocolante și să salvați totul direct pe dispozitivul utilizat sau să partajați colajul cu alți utilizatori. Pentru download click aici.

Pic Stitch (iOS)

Pic Stitch (iOS)

Dacă utilizați un iPhone sau un iPad, puteți folosi aplicația Pic Stitch, este una dintre cele mai bune aplicații de făcut colaje din poze pe iOS. Aplicația este gratuită, dar pentru a personaliza un colaj, trebuie să deblocați câteva funcții vizualizând publicitate sau făcând o achiziție în aplicație.

Aplicația este foarte ușor de utilizat și vă permite să salvați rezultatul final obținut direct pe iDevice sau să îl partajați pe Facebook, Twitter, WhatsApp și alte servicii online. Pentru download click aici.