Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon. Căutați o aplicație de făcut colaje muzicale pe Android sau iPhone? Ei bine, mai mult ca sigur, ai ajuns în locul potrivit.

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon

În acest articol vom vorbi despre câteva dintre cele mai bune aplicații de făcut colaje, pentru un diapozitiv Android sau iPhone. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și pot fi descărcate din Magazinul Google Play sau App Store.

Layout from Instagram (Android/iOS)

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon Layout from Instagram

Layout from Instagram este o aplicație gratuită dezvoltată de Instagram și, este soluția perfectă pentru a crea colaje pe faimoasa rețea socială. Acestea fiind spuse, este bine să știți că aplicația poate fi utilizată și de utilizatorii care nu au un cont de Instagram.

Colajele create pot fi salvate pe dispozitiv sau partajate pe alte rețele sociale. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android sau iOS.

Photo Collage (Android)

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon Android sau iphone Photo Collage

Photo Collage este o aplicație pentru Android care vă permite să faceți colaje cu multe poze. Funcționarea sa este foarte simplă: selectați unul dintre modelele disponibile pentru a crea propriul colaj, alegeți imaginile, aplicați orice decorare (texte, autocolante etc.) și salvați totul pe dispozitiv sau pe reţele de socializare.

Pic Collage (Android/iOS/Windows)

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon Android sau iphone Pic Collage

Pic Collage, este o aplicație gratuită și disponibilă pentru Android, iOS și Windows 10 Mobile. Interfața de utilizator este destul de simplă: aceasta oferă instrumente ușor de utilizat chiar și de utilizatori mai puțin pricepuți cu editarea imaginilor.

PicsArt (Android/iOS)

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon Android sau iphone PicsArt

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a crea colaje frumoase și distractive, PicsArt ar putea fi aplicația perfectă. PicsArt, spre deosebire de aplicațiile menționate mai sus, oferă câteva instrumente de editare, datorită cărora puteți crea efecte impresionante și plăcute. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS.

Pic Stich (iOS)

Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon Android sau iphone Pic Stich

Doriți să creați un colaj compus din imagini și videoclipuri? Dacă este așa, ar trebui să încercați aplicația Pic Stich. Această aplicație este disponibilă numai în App Store și, prin urmare, poate fi descărcată numai de utilizatorii de iPhone-uri sau iPad-uri. Aplicația este gratuită dar pentru a utiliza anumite instrumente, trebuie să efectuați achiziții în aplicație pornind de la 1.09 euro pe element.

Alte aplicații de făcut colaje din poze sau video pe Android sau iPhone

Dacă căutați alternative la aplicațiile menționate mai sus, puteți încerca altele din lista de mai jos. Aplicațiile și programele sunt disponibile pentru Android, iOS, macOS, Windows și Linux.

  • Pics Collage (Android) – această aplicație gratuită este bogată în funcții ușor de utilizat. Pics Collage vă permite să creați colaje foto într-un mod foarte simplu și rapid.
  • Pixlr (Android / iOS) – acestă aplicație de editat fotografii este dezvoltată de Autodesk și vă permite să modificați manual fotografiile: luminozitate, contrast etc. De asemenea vă permite să creați colaje frumoase.
  • Pixelmator (iOS / macOS) – dacă utilizați un iPhone sau un iPad, această aplicație ar putea fi perfectă pentru a crea colaje din poze. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS și costă 5,49 euro, pentru MacOS costă 32,99 euro.
  • Collagerator (Windows / MacOS) – dacă căutați un program de făcut colaje pentru PC sau laptop, ar trebui să încercați neapărat Collagerator. Programul vă permite să creați cu ușurință colaje foto. Cu siguranță veți fi mulțumiți pe deplin de acest program gratuit!
  • Shape Collage (Windows / MacOS / Linux) – acest program poate fi de asemenea folosit pentru a crea colaje foto pe PC, și este disponibil în două versiuni: o versiune gratuită și o versiune la plată. Versiunea gratuită are mai multe limitări decât Collagerator (menționat mai sus), deoarece pune un filigran pe fotografii, și nu vă permite să rotiți și să mutați imaginile după preferințe. Dacă cumpărați versiunea Pro, care costă 40 $, puteți elimina limitele menționate.

Dacă căutați aplicații pentru GPS offline, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații GPS fără internet pentru Android sau iPhone.