Program de desenat pe desktop-ul calculatorului

Dacă sunteți în căutarea unui program de desenat pe desktop-ul calculatorului sunteți în locul potrivit. Vom vorbi despre DeskMarker un program cu care puteți desena sau scrie pe desktop.

Program de desenat pe desktop-ul calculatorului

Acest program este complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să desenați și să ștergeți orice lucru de pe desktop cu un instrument special care poate fi folosit mouse-ul și tastatura.

Odată pornit, software-ul afișează direct pe desktop o fereastră mică (similară cu cea afișată la începutul acestui articol) prin care puteți ajusta dimensiunea la pen, modificați culoarea și efectuați diverse alte operații.

Pentru a desena pe desktop DeskMarker oferă utilizatorului două metode diferite: una permite să desenezi liber oriunde pe ecran, alta permite să se acționeze numai pe o anumită zonă a ferestrelor care au culoarea selectată. În funcție de diferitele nevoi, este posibil să treceți de la un mod de desen la altul utilizând tasta de acces rapidă Alt + 4.

Toate combinațiile de taste și comenzi rapide la DeskMarker pot fi, de asemenea, modificate în funcție de preferințele voastre, din panoul de configurare a software-ului. Pentru a descărca acest program de desenat pe desktop-ul calculatorului faceți clic aici.

Dacă sunteți în căutarea unui program cu care să creați sau să modificați un Favicon pentru site-ul vostru, avem un articol aici.Cel mai simplu mod de a crea sau modifica un Favicon.