Cel mai simplu mod de a crea sau modifica un Favicon

Cel mai simplu mod de a crea sau modifica un Favicon .Pentru a crea un Favicon personalizat sau pentru a modifica unul existent, nu este necesar să recurgeți la utilizarea programelor profesionale, destinate numai și numai celor mai competenți utilizatori. Datorită aplicațiilor speciale potrivite pentru toată lumea, este ușor de a crea sau modifica un Favicon.

Cel mai simplu mod de a crea sau modifica un Favicon

Cu ce se poate crea sau modifica un Favicon ? Dintre toate programele disponibile pentru a crea sau modifica un Favicon , merită menționat programul Junior Icon Editor.

Acest software este complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, vă permite să creați un Favicon pentru site-ul vostru de la zero sau să modificați unul existent.

Software-ul vă permite să creați Favicoane pentru Windows, Linux, iOS, Android și Windows Phone 7, permițându-vă să alegeți între diferite formate de ieșire, cum ar fi ICO, PNG, XPM, XBM și ICPR.

Dacă alegeți să creați un Favicon începând de la zero, Junior Icon Editor vă permite să selectați setările, cum ar fi dimensiunea, culoarea și modul de conversie.

Utilizarea software-ului este foarte simplă, datorită interfeței practice de utilizator. În partea stângă a ferestrei software sunt disponibile instrumente pentru a crea forme, linii, text și multe altele.Pentru a descărca programul pentru a crea sau modifica un Favicon clic aici.

Dacă căutați un mod simplu și rapid de a pune parolă la un PC sau laptop avem un articol despre acest lucru aici.Cum se pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7.