Cum se pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7

Cum se pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7 .Dacă folosiți calculatorul la muncă sau într-o zonă unde se află mai multe persoane cel mai bine este să creați o parolă pentru a împiedica accesul neautorizat la calculator.

Cum se pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7

Cum se pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7 ? Pentru a putea efectua operațiunea în cauză, este posibil să utilizați caracteristicile din Windows sau să recurgeți la utilizarea unor resurse alternative, cum ar fi Desktop VLocker simplu, dar foarte bun.

Acesta este un software complet gratuit, portabil (pentru a fi folosit nu necesită instalare!) Și utilizabil fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să blocați rapid ecranul computerului cu o parolă la alegere și vă permite să personalizați imaginea de fundal a ecranului blocat.

Utilizarea programului Desktop VLocker este foarte ușoară. După descărcare și pornire, introduceți doar o parolă pentru lockscreen, confirmați-o și faceți clic pe OK. Odată ce acest lucru este făcut, va fi afișată fereastra principală a aplicației în care computerul poate fi blocat făcând clic pe Desktop Lock și din care puteți accesa de asemenea panoul cu setările programului și unele informații despre Desktop VLocker.

În ceea ce privește alegerea imaginii care trebuie utilizată ca fundal, este bine să rețineți faptul că Desktop VLocker suportă numai fișiere JPEG.

În funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator, se poate alege dacă să porniți Desktop VLocker când Windows pornește sau nu. Pentru a descărca și folosi acest program care pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7 faceți clic aici.

Dacă doriți să căutați un cuvânt sau mai multe în documente cum ar fi Excel, PDF sau Word, avem un articol dedicat special acestui subiect aici.Căutare cuvânt în text sau documente Excel, PDF sau Word.