Căutare cuvânt în text sau documente Excel, PDF sau Word

Căutare cuvânt în text sau documente Excel,PDF sau Word.De multe ori vă dăți seama că acel număr de telefon pe care credeți că nu îl mai aveți, de fapt îl aveți salvat intru-n document undeva pe calculator. Problema este că nu știți unde se află acest document și nici numărul complet nu îl știți. Dar vă reamintiți unul sau două numere din tot numărul și nu știți cum să faceți să regăsiți acest număr de telefon.

Căutare cuvânt în text sau documente Excel, PDF sau Word

Acesta este doar un exemplu în care puteți căuta ceva în documente, se poate căuta doar un cuvânt sau mai multe, în documente de text.Vom vorbi despre un program gratuit care este în gradul să facă acest lucru pentru voi, să caute un cuvânt sau un număr pentru voi în documente cum ar fi Txt, Excel,PDF sau Word.

Programul în cauză se numește FileSearchy este un program rapid, puternic și ușor de folosit pentru a căuta fișiere pe computer. Oferă căutare în timp real după numele fișierului. Spre deosebire de alte instrumente de căutare cu căutare instant a fișierelor, permite, de asemenea, căutarea după dată și dimensiune. FileSearchy acceptă multe formate populare și subliniază textul găsit în numele și conținutul fișierului.

FileSearchy este complet gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Widows (ambele pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să căutați în fișiere, punând la dispoziția utilizatorilor două opțiuni diferite, dar foarte utile, care suportă o mare varietate de formate diferite.

Trebuie specificat faptul că FileSearchy nu este un program doar pentru a cauta cuvinte sau numere în documente Excel,PDF sau Word, poate fi folosit și pentru căutarea altor fișiere pe PC.

Pentru a descărca și utiliza acest program de căutare cuvânt  sau cuvinte în documente cum ar fi documente Excel,PDF,Word clic aici.

Dar dacă ați șters din întâmplare documente Word sau Excel și doriți să le recuperați, avem un articol dedicat acestui subiect aici.Recuperarea documentelor pierdute Word sau Excel.