Program de descărcat muzică gratis pe calculator

Program de descărcat muzică gratis pe calculator. Nu știți care sunt cele mai bune programe de descărcat muzică pe PC sau laptop? Citiți în continuare acest articol și veți afla.

Program de descărcat muzică gratis pe calculator

Nu contează dacă sunteți în căutarea celor mai recente hituri de la radio sau dacă sunteți un fan la muzica anilor 60, dacă vă place jazz-ul sau muzica hip-hop, cu aceste programe puteți găsi orice tip de melodie și album. Există, de asemenea, motoare de căutare pentru MP3 care funcționează fără a instala programe pe PC. Acum, să ne concentrăm asupra programelor clasice care urmează să fie instalate pe PC.

Lacey (Windows)

Primul program de descărcat muzică gratis pe care ar trebui să îl încercați este Lacey, acesta vă permite să descărcați melodii folosind diverse servicii online. Este compatibil cu toate versiunile de Windows și nu necesită o configurație specială.

Pentru a descărca Lacey pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul său oficial și faceți clic pe Free Download Lacey.zip situat în jumătatea paginii.

Music2PC (Windows)

Un alt program de descărcat muzică și simplu de folosit este Music2PC, acesta vă permite să descărcați melodii de pe internet din diferite baze de date a unor servicii online. Pentru a descărca programul pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul său oficial și faceți clic pe Download a full version of music2pc (în mijlocul paginii) și apoi pe Download music2pc SETUP.

Motoare de căutare pentru muzică

Program de descărcat muzică gratis pe calculator motoare de cautare

Dacă nu doriți să instalați programe pe PC sau laptop, trebuie să știți că sunt și motoare de căutare care vă permit să găsiți fișiere MP3 din rețele sociale, sau servicii de găzduire și site-uri de diferite tipuri. Fișierele pot fi descărcate cu un simplu click.

Cel mai bun site de acest gen este Bee MP3, acesta este un motor de căutare pentru fișiere de muzică MP3 și extrem de ușor de utilizat. Conectați-vă la pagina de pornire și în caseta de căutare tastați melodia care vă interesează. Apoi găsiți fișierul pe care doriți să îl descărcați, dați clic pe numele său și porniți descărcarea apăsând butonul Proceed to download.

Program de descărcat muzică pe PC sau laptop

Dacă programele de descărcat muzică menționate mai sus nu v-au convins, atunci puteți încerca și alte programe, tot pentru a descărca muzică MP3 pe PC. Ca alternativă puteți încerca programul Songr acesta este un program gratuit care vă permite să descărcați muzică în format MP3 pe calculator.

Alte programe similare cu cele menționate în acest articol ar fi: FrostWire program de descărcat muzica din rețeaua BitTorrent, sau MP3jam program similar cu cele menționate mai sus.

Site-uri de descărcat muzica MP3 pe laptop sau telefon

Dacă nu căutați ultimele hituri de la radio, și preferați să descoperiți trupe și artiști noi, atunci încercați site-urile de mai jos. Acestea sunt site-uri care vă permit să descărcați în mod legal muzica artiștilor care nu sunt încă celebri.

  • Archive.org – un site foarte renumit de unde puteți descărca și asculta muzică. Pe acest site găsiți muzică dar și filme, cărți, jocuri video și alte conținuturi multimedia care nu mai sunt protejate de dreptul de autor.
  • Free Music Archive – este un alt site care găzduiește gratuit o mulțime de fișiere muzicale . Muzica artiștilor în curs de dezvoltare, dar nu numai,  muzica este împărțită pe genuri. Puteți să căutați ce doriți folosind meniul „Genres” din partea de sus.
  • SoundCloud – acesta este cel mai renumit serviciu de muzică din lume, este folosit de artiști, trupe și DJ pentru a distribui gratuit muzică online. Pe site puteți găsi multe remix-uri celebre, dar, din păcate, doar câteva dintre acestea au opțiunea pentru download.
  • Jamendo – este unul dintre cele mai importante servicii din lume pentru muzică gratuită pe internet. Acesta găzduiește mii de albume și piese care pot fi ascultate și descărcate gratuit.  Pe scut, încercați acest serviciu și nu veți regreta.

Dacă căutați aplicații de compus muzică, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară.