Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară

Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară. Dacă căutați o aplicație de compus muzică pe un telefon Android sau iPhone, sunteți în locul potrivit.

Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară

Indiferent dacă utilizați un dispozitiv Android sau un dispozitiv iOS nu are nicio importanță, aplicații de acest tip există pentru ambele platforme, atât gratuite cât și la plată. Aceste aplicații pot fi utilizate de cei mai experimentați în acest domeniu, dar și de amatori. Pe scurt, veți găsi aplicația care vi se potrivește cel mai bine.

Music Maker Jam (Android/iOS)

Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară Music Maker Jam

Prima aplicație pentru muzica electronică pe care ar trebui să o încercați este Jam Music Maker. Aceasta este o aplicație dedicată în întregime iubitorilor de muzică electronică, aplicația are o interfață de utilizator frumoasă și este suficient de simplă pentru a fi folosită de amatori sau experți. De asemenea, integrează o secțiune specială prin care puteți partaja compozițiile create cu alți utilizatori. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai mult funcții) și este disponibilă pentru Android sau iPhone.

Ninja Jam (Android/iOS)

Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară Ninja Jam

O altă aplicație de compus muzică este Ninja Jam. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație) și este disponibilă pentru Android sau iPhone. Aplicația este un pic mai grea de utilizat decât aplicația menționată mai sus, dar nimic nu este imposibil pentru iubitorii de muzică.

Walk Band – Muzică Multitrackuri (Android)

Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară Walk Band – Muzică Multitrackuri

O altă aplicație de compus muzică sau cântat la pian, chitară, și tobe este Walk Band. Aceasta este o aplicație gratuită și este disponibilă numai pentru Android, aplicația vă permite să cântați la pian, tobe și chitară pentru a compune muzică. Aplicația are o interfață de utilizator destul de plăcută și suportă și clape MIDI, conectarea se face prin USB.

GarageBand (iOS)

Aplicații de compus muzică la pian, orgă, sau chitară GarageBand

Utilizați un iPhone sau un iPad și căutați o aplicație de compus muzică? Ei bine, ar trebui să încercați GarageBand, aceasta este o aplicație foarte puternică de la Apple, și o puteți descărca gratuit pe dispozitive iOS. Aplicația oferă utilizatorilor multe instrumente (tobe, chitară, pian etc.) toate pot fi personalizate, de asemenea oferă posibilitatea de a folosi Live Loops pentru a crea muzică într-un mod foarte simplu.

Alte aplicații de compus muzică

Dacă din aplicațiile menționate mai sus nu ați găsit una să vă satisfacă pe deplin, puteți încerca altele din lista de mai jos.

  • Caustic 3 (Android / iOS) – Aceasta este una dintre cele mai populare aplicații de compus muzică pe telefon. Aplicația integrează un set de instrumente care pot satisface toate gusturile. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca unele caracteristici suplimentare), pentru iPhone aplicația este la plată și costă 10.99 euro.
  • Audio Evolution Mobile (Android / iOS) – Aplicație excelentă care funcționează ca un fel de studio de înregistrare. Este perfectă pentru înregistrarea multi-track a instrumentelor externe la un nivel profesional. Sunetele importate pot fi apoi editate cu diferite opțiuni și efecte. Pentru Android aplicația costă 8.49 euro, iar pentru iPhone este gratuită, dar trebuie să faceți achiziții în aplicație pentru a utiliza toate funcțiile.
  • FL Studio Mobile (Android / iOS) – Aceasta este aplicația  cunoscutului program pentru PC. Este cu siguranță cea mai cunoscută aplicație pentru dispozitive mobile. Pentru iOS costă 17,99 euro, iar pentru Android 14,99 euro.
  • Cross DJ (Android / iOS) – Căutați o aplicație de amestecat melodii la fel ca un DJ? Ei bine, cu această aplicație gratuită, este posibil să creați remixuri personalizate adăugând filtre, activând amestecarea automată și multe altele.
  • Drum Pads 24 – Music Maker (Android) – Aceasta este o aplicație bună care vă permite să creați ritmuri muzicale.
  • Korg Gadget (iOS) – Aplicație excelentă pentru muzica electronică. Aceasta oferă o colecție de peste 20 de sintetizatoare prin care poate fi redat orice tip de sunet. De asemenea, are o interfață specială care vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce faceți fără distragere. Aplicația costă 43,99 euro.

Programe de compus muzică pe PC sau laptop găsiți aici. Programe de compus muzică pe Windows.