Program de curățat calculatorul sau laptopul

Program de curățat calculatorul sau laptopul. Dacă sunteți în căutarea unui program de curățat PC-ul sau laptopul, sunteți în locul potrivit. Printre cele mai bune programe pentru curățarea PC-ului, CCleaner este cu siguranță unul dintre cele mai bune și apreciate programe.

Program de curățat calculatorul sau laptopul

Dar în ciuda acestui fapt, poate unii dintre voi, cititorii de pe Omulbun.com, sunteți interesați de o soluție alternativă, inclusiv de unele caracteristici suplimentare.

În acest caz un program cum ar fi KCleaner ar putea fi cu siguranță foarte interesant și folositor.

KCleaner este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care poate efectua o curățare temeinică a sistemului de operare, fie manual, fie prin setarea execuției automate la intervale de timp predefinite.

KCleaner funcționează prin eliminarea fișierelor temporare, fișierele nedorite, adware-ul, fișierele învechite din registru, rămășițele de la instalarea sau dezinstalarea aplicațiilor și multe altele.

În funcție de diferitele nevoi, programul poate fi lansat în două moduri: normal și Expert.

Modul normal este utilizat în mod implicit și arată comenzile utilizatorilor pentru a analiza și curăța sistemul de operare și pentru a efectua automat aceste operații.

Modul Expert, fată de modul normal, adaugă informații suplimentare privind elementele care trebuiesc curățate, cum ar fi tipul de fișiere, calea și dimensiunea.

Pentru a începe scanarea sistemului Windows și pentru a căuta fișierele nedorite, faceți clic pe butonul Analyse. La finalizarea procesului selectați fișierele pe care doriți să le eliminați și faceți clic pe butonul Clean.

De asemenea programul are o interfață de utilizator foarte simplă și foarte ușor de înțeles, așa cum este de asemenea posibil să vedeți imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru a descărca acest program de curățat calculatorul sau laptopul, conectați-vă la site-ul kcsoftwares, și faceți clic pe butonul Download.

Dacă căutați un program special de curățat regiștri, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de curățat regiștrii în Windows 10.