Program de transformat video în MP4 sau MKV pe Windows

Program de transformat video în MP4 sau MKV pe Windows. Folosind computerul, puteți reda orice format video existent datorită numeroaselor programe video disponibile.

Program de convertit video în MP4 sau MKV

Problemele apar atunci când trebuie să copiați un anumit tip de video pe un dispozitiv mobil Android sau iOS, care nu acceptă toate formatele.

În aceste cazuri, este bine să efectuați o operațiune de conversie. Pentru a converti videoclipurile în format MP4 sau MKV, iar pentru acest lucru puteți folosi un program special, cum ar fi Video Container Switcher.

Program de convertit video în MP4 sau MKV

Video Container Switcher este un program complet gratuit, de asemenea portabil (care poate fi folosit fără să îl instalați pe PC), programul este disponibil pentru Windows și Mac și odată ce îl folosiți vă permite să transformați videoclipurile din format AVI, MPG, MKV, FLV, MOV.

Din fereastra programului, așa cum se vede în imaginea de la începutul acestui articol, există o secțiune pentru Input și Otuput.

Din secțiunea Input puteți selecta folderul care conține fișierele video pe care doriți să le convertiți făcând clic pe butonul Browse….

Formatul în care doriți să convertiți videoclipurile ar trebui selectat din secțiunea Output. Apoi pentru a începe operația de conversie, faceți clic pe butonul OK.

Nu trebuie să faceți nimic altceva, conversia se va face automat și destul de repede, apoi veți găsi toate videoclipurile convertite în același folder de unde ați încărcat fișierele originale care nu sunt modificate.

Pentru a descărca pe PC sau laptop acest program de convertit video în MP4 sau MKV, conectați-vă la site-ul sourceforge, și faceți clic pe butonul Download din partea stângă de pe pagină. Când fișierul este descărcat faceți dublu clic pe el, și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă cautați programe de convertit DVD-uri în MP4, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Programe de convertit video DVD în MP4 pe PC.