Program de convertit poze în format WebP

WebP este un format de compresie pentru imagini care este folosit special pentru web și a fost dezvoltat de Google pornind de la codecul video VP8. Este un format creat pentru a optimiza încărcarea imaginilor pe paginile web, evitând pierderea calității.

Program de convertit poze în format WebP

Pot exista, prin urmare, diferite circumstanțe în care poate fi util, deoarece este esențial să se convertească imaginile în formatul WebP. Pentru a putea efectua această operație într-un mod extrem de simplu, este posibil să recurgeți la utilizarea WebP.

Acest program de convertit poze în format WebP este complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care, odată ce se instalează, permite conversia imaginilor JPG sau PNG în format WebP într-un mod foarte simplu.

De fapt, pentru a efectua procesul de conversie este suficient să trageți imaginile pe care doriți să le convertiți direct în fereastra programului.

În mod prestabilit, opțiunile pentru efectuarea conversiei fără pierderi și a filtrării automate sunt activate, în timp ce setarea factorului de compresie poate fi setată pentru a gestiona calitatea finală a imaginilor convertite.

După ce ați setat toate opțiunile, faceți clic pe butonul Compress pentru a începe procesul de conversie.

Rețineți că dimensiunea originală a imaginilor, mărimea finală și procentul de compresie (pot fi pozitive sau negative) sunt de asemenea afișate în interfața programului, după cum puteți observa, prin vizionarea exemplului capturii de ecran atașat la începutul acestui articol.

Pentru cei interesați de programe pentru a modifica vocea avem un articol aici.Programe pentru a modifica vocea pe Windows macOS și Linux.

Download | WebPconv