Programe pentru a modifica vocea pe Windows macOS și Linux

Doriți să îmbunătățiți calitatea unei înregistrări vocale salvate pe PC? Doriți să vă schimbați vocea cu efecte distractive pentru a vă distra prietenii? Știți că puteți face acest lucru prin numeroase programe pentru a modifica vocea pe Windows macOS și Linux.De asemenea sunt foarte ușor de instalat și folosit, nu necesita cunoștințe mari în domeniul calculatoarelor.

Audacity (Windows/macOS/Linux)

modifica vocea audacity

Unul dintre primele programe pentru a modifica vocea pe care vă recomand să încercați este Audacity: o soluție gratuită și open source de 100%, disponibilă atât pentru Windows cât și pentru MacOS și Linux. Vă permite să vă înregistrați propria voce și apoi să o modificați cu numeroasele filtre și efecte care pot fi aplicate în timpul înregistrării.
Download |Audacity

AV Voice Changer Diamond (Windows)

modifica vocea pe Windows macOS xvoicechangerdiamond2

O altă soluție pentru a modifica vocea este AV Voice Changer Diamond: este un program foarte ușor de utilizat, care oferă utilizatorului un set larg de filtre prin care să-și schimbe propria voce , cea a unui copil, a unei femei sau a unei persoane în vârstă. Deoarece funcționează perfect cu software-ul principal VoIP, acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a face glume prietenilor tăi.

Programul poate fi folosit gratuit pentru o perioadă de probă de 14 zile, după care trebuie să achiziționați licența pentru a continua să îl utilizați și pentru a profita de toate caracteristicile sale. Licența costă 69,95 euro, dar în anumite perioade ale anului (de obicei în timpul sărbătorilor) puteți obține reduceri de până la 40%.
Download | AV Voice Changer Diamond

MorphVox Jr (Windows/macOS)

Programe pentru a modifica vocea xmorphvox

Un alt program care îți sugerez să încerci să schimbi vocea este MorphVOX Jr: este un software care îți permite să îți schimbi vocea și să folosești efecte sonore prin care poți face glume cu software-ul principal VoIP. Versiunea MorphVox Jr pentru Windows este gratuită, iar versiunea MacOS este la plată: costă 39,95 dolari, dar o puteți încerca gratuit timp de o săptămână.

Download |MorphVox Jr /windows/Mac

GarageBand (macOS/iOS)

GarageBand modifica vocea programe

Folosești un Mac? În acest caz, nu poți să nu ei în considerare GarageBand, software-ul pentru editare audio dezvoltat de Apple în sine, care este prezent „standard” pe MacOS (și, de asemenea, pe iOS). Vă garantez că este un software extrem de simplu de utilizat, mulțumind interfeței sale „curate” în stilul Apple.

Download |GarageBand

Alte programe pentru a schimba vocea

Programe pentru a modifica vocea pe Windows macOS și Linux

  • Clownfish (Windows) – conceput în principal ca un traducător instant pentru Skype, este un program gratuit, foarte versatil, care adaugă o serie de caracteristici foarte interesante faimosului software Microsoft VoIP. Acesta permite, de exemplu, să verificați ortografia chat-urilor, să repetați o voce computerizată ceea ce scrieți și multe altele. Dintre aceste funcții, unul care ar putea fi de interes pentru voi este cel care vă permite să modificați vocea în timpul apelurilor efectuate pe Skype.
  • Funny Voice (Windows) – acest „program” gratuit vă permite să modificați accelerarea vocală sau să o încetiniți în funcție de preferințele utilizatorului. Conversațiile făcute cu vocea camuflată pot fi înregistrate ca un fișier audio sau trimise prin e-mail prietenilor voștri.
  • Monster Voice (Windows) – este o aplicație care vă face vocea „monstruoasă” transformându-vă într-un extraterestru, un monstru sau un robot. Plătit: costă 19 $, dar puteți descărca încercarea gratuită și o puteți utiliza timp de 30 de zile.