Program de convertit fișiere video MOV în MP4

Program de convertit fișiere MOV în MP4 pentru telefon. Fișierul MOV este un format comun de fișiere multimedia dezvoltat de Apple, iar formatul este compatibil atât cu Mac, cât și cu Windows.

Program de convertit fișiere video MOV în MP4

Formatul de fișier MOV utilizează codec-ul MPEG-4 pentru compresie și poate conține fișiere video sau audio. Dar problema cu fișierele MOV este compatibilitatea și nu veți putea să redați fișiere MOV pe un telefon Android. În astfel de cazuri, este mai bine să convertiți fișierele MOV în format MP4.

Dacă convertiți fișierele în MP4 (MPEG-4) acest format este suportat de foarte multe dispozitive și de diverse sisteme de operare. Deci, care este cel mai bun program de convertit fișiere MOV în MP4? Citiți în continuare și veți afla.

Cel mai simplu program de convertit fișiere MOV în MP4

Movavi Video Converter este un program util pentru Windows și Mac și permite utilizatorilor să convertească fișiere MOV în MP4. Nu numai că poate converti fișiere MOV în MP4, de asemenea are suport pentru peste 180 de formate de fișiere și 200 de dispozitive mobile cum ar fi telefoane Android, iPhone, iPad, Xbox, PlayStation și multe alte astfel de dispozitive.

Movavi Video Converter nu este doar un convertor, de asemenea, dispune de caracteristici cum ar fi editare video înainte de conversie. Programul are o interfață simplă și ușor de utilizat, în care puteți trage și plasa fișiere pe interfață. Instrumentele de editare sunt opționale și puteți selecta pentru editare sau dacă doriți să tăiați, să decupați, să adăugați un filigran pe video și multe altele.

O altă caracteristică a convertorului video este că vă permite să comprimați fișierele MOV în cazul în care aveți fișiere mari. Comprimarea video este o caracteristică opțională și aceasta este necesară numai dacă doriți să reduceți dimensiunea videoclipului. Aici puteți seta mărimea, calitatea și bitrate-ul dorit pentru videoclip și aceasta stabilește rata de compresie pentru videoclip.

Cel mai simplu program de convertit fișiere MOV în MP4

Odată ce ați terminat cu editarea și comprimarea unui video, (opțional) îl puteți converti în pasul final. Aici puteți alege formatul MP4 din setările disponibile. Presetările disponibile sunt 4k, 1080p, 720p etc.

O altă caracteristică bună a programului Movavi Video Converter este că vine cu suport pentru CUDA, NVENC, NVIDIA și Intel HD, ceea ce înseamnă că poate utiliza accelerația hardware care crește viteza de conversie.

Caracteristicile programului Movavi Video Converter

  • Puteți converti video, audio, imagini și, de asemenea, DVD-uri utilizând acest program
  • Face conversie rapidă fără să pierdeți din calitate
  • Puteți, de asemenea, să îmbunătățiți calitatea videoclipului, să modificați volumul, să tăiați, să decupați fișierele înainte de a le converti
  • Puteți salva videoclipurile în format pentru dispozitive mobile.

Alte caracteristici ale programului includ extragerea audio din video, redimensionarea videoclipurilor, conversia imaginilor și multe altele. Video Converter este compatibil cu Windows XP/Vista/7/8 și Windows 10.

Pentru download accesați site-ul movavi și faceți click pe butonul Download for Free.

Dacă acest program de convertit fișiere MOV în MP4 nu este pe placul vostru, avem un articol cu cele mai bune programe de convertit video.