Program de comprimat poze download pe PC

Program de comprimat poze download pe PC.Comprimarea pozelor se poate face din mai multe motive fie că doriți să partajați mai multe poze cu prieteni online, fie că doriți să salvați spațiu de stocare pe hard disk.

Program de comprimat poze Download pe PC

Programe de comprimat poze pe PC sunt foarte multe pe internet, unele gratuite iar altele la plată.Noi vom vorbi despre un program gratuit care este în gradul de a comprima poze în format PNG fără să pierdeți calitatea acestora.

Dacă doriți să comprimați poze în Format PNG cu siguranță o să găsiți ideal programul PNGoo. Programul este ușor de folosit și nu necesită mari cunoștințe despre Pc, cu siguranță o să vă familiarizați foarte repede cu acest program.

Programul este complet gratuit și poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, vă permite să comprimați poze în format PNG fără a pierde calitatea acestora.

Acest program face pozele de 5 ori mai mici decât cele originale.PNGoo vă permite, de asemenea, să înlocuiți direct imaginile originale, evitând astfel deschiderea unui alt folder pentru a utiliza fișierul care a fost comprimat.

Desigur, în funcție de diferitele nevoi ale fiecăruia, puteți seta un alt folder de salvare decât cel implicit, prin operarea din secțiunea Output Directory al software-ului și puteți modifica, de asemenea, setările PNGoo prin secțiunea Color Settings pentru a obține modificări personalizate.

Programul îndeplinește funcțiile de utilitate, care, de fapt, permite să reduceți dimensiunea pozelor, fără a reduce însă calitatea, păstrând totodată transparența alfa completă. Dacă doriți să descărcați acest program de comprimat poze faceți clic pe download. Program de comprimat poze Download pe PC.

Program de comprimat poze download

Program de comprimat poze download pe PC caesium

PNGoo nu este pe gustul vostru? Atunci alegeți un program de comprimat poze din cele listate mai jos. La fel ca și PNGoo menționat mai sus, și programele de mai jos sunt gratuite.

Dacă sunteți în căutarea unor programe de șters scrisul din poze, avem un articol dedicat special acestui subiect aici.Program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online.