Program de cautat fișiere în calculator sau laptop

Program de cautat fișiere în calculator sau laptop. Caracteristica de căutare nativă din Windows este foarte bună, dar cu siguranță este cunoscut faptul că funcționarea la Windows Search este excelentă numai pentru anumite tipuri de fișiere și căi specifice.

Program de cautat fișiere în calculator sau laptop

Prin urmare, recurgerea la utilizarea unor instrumente de căutare alternative poate fi, în anumite circumstanțe, foarte util. Cine dintre voi, cititorii de pe omulbun.com, caută un astfel de program va fi cu siguranță mai mult decât fericit să se poată familiariza cu FileSearchy.

Este gratuit acest program de cautat fișiere în calculator sau laptop? Da este un software complet gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Widows (ambele pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să căutați în fișiere, punând la dispoziția utilizatorilor două opțiuni diferite, dar foarte utile, care suportă o mare varietate de formate diferite.

Cu FileSearchy este posibil să căutați fișiere în calculator, sau pur și simplu tastând un cuvânt și puteți căuta în documente PDF,Word,Excel,TXT etc.

Căutarea fișierelor poate fi de asemenea personalizată prin limitarea acesteia la anumite dosare, indicând dimensiunile exacte, data modificării sau efectuând o căutare suplimentară în fereastra de rezultate.

Toate fișierele găsite pot fi deschise imediat făcând dublu clic pe mouse-ul stâng, în timp ce faceți clic cu butonul din dreapta afișează un meniu contextual prin care puteți profita de funcții suplimentare cum ar fi copierea, ștergerea, partajarea sau scanarea acestora.

FileSearchy integrează, de asemenea, alte opțiuni interesante care sunt utile pentru a accelera procesul de căutare, ca și în cazul celui care vă permite să excludeți anumite tipuri de fișiere sau foldere.Pentru a descărca acest program de cautat fișiere în calculator sau laptop clic aici.

Dacă doriți să comprimați imagini fără să pierdeți calitatea acestora, avem un articol aici.Comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea.