Program de căutat cuvinte în TXT, PHP, XML sau HTML

Program de căutat cuvinte în TXT, PHP, XML sau HTML. Vi s-a întâmplat vreodată să cautați un cuvânt într-un fișier TXT, PHP, XML sau HTML? În cazul unui răspuns afirmativ, trebuie să știți că fără un program special de cautat în fișiere, situația poate fi dificilă.

Program de căutat cuvinte în TXT, PHP, XML sau HTML

Desigur, se poate rezolva problema cu ajutorul instrumentului de căutare integrat în Windows, dar având la îndemână un program special de căutare cum ar fi Infile Seeker poate fi de mare ajutor.

Infile Seeker este un program complet gratuit și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce este folosit, vă permite să cautați cu ușurință un cuvânt sau mai multe, în fișierele din computer.

Programul poate găsi cuvinte într-o multitudine de tipuri de fișiere, inclusiv TXT, PHP, HTML, HTML și XML.

Infile Seeker, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus, prezintă o interfață de utilizator extrem de simplă, ceea ce îl face foarte ușor de folosit pentru orice utilizator.

Pentru a folosi programul Infile Seeker, trebuie doar să introduceți textul pe care îl cautați în secțiunea Keyword to seek, apoi să selectați orice dosar în care să căutați fișierul, și indicați formatul, apoi începeți căutarea făcând clic pe butonul Start seeking

Dacă textul căutat este găsit, va fi afișat și evidențiat în fila Seeking results.

Pentru a descărca acest program de căutat cuvinte în TXT, PHP, XML sau HTML, conectați-vă la site-ul xtreme-lab, și la secțiunea Download faceți clic pe Stand-alone compressed archive (.ZIP) sau Self-installing package (.EXE ).

Pentru cei care doresc să cripteze fișiere, avem un articol despre acest subiect aici. Program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop.