Program de blocat site-uri pentru adulți

Program de blocat site-uri pentru adulți. Vom vorbi despre câteva programe de blocare site-uri pentru copii în orice browser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari etc).

Program de blocat site-uri pentru adulți

Când partajați PC-ul cu alți utilizatori, în special cu copiii, ar trebui să restricționați accesul la anumite site-uri care ar putea să nu fie potrivite pentru copii. Windows oferă o opțiune de bază pentru a bloca site-urile folosind fișierul host, dar nu toți utilizatorii sunt experți în a modifica fișierul host din Windows.

Deși Windows oferă opțiuni de control parental, va trebui să îl configurați pentru fiecare utilizator. În schimb, dacă intenționați să blocați site-uri web rapid în Windows pentru toate browserele web, puteți utiliza programe speciale. Mai jos găsiți câteva programe gratuite dar și la plată care vă ajută să blocați site-urile web.

Program gratuit de blocat site-uri pentru adulți

Program gratuit de blocat site-uri pentru adulți

URL blocker este un program gratuit pentru a bloca accesul la orice site web din toate browserele de pe PC-ul Windows.

Programul este portabil și nu necesită nicio instalare. Veți putea adăuga, importa și exporta mai multe adrese URL prin UI. Interfața programului este simplă și ușor de utilizat. Pentru a adăuga o adresă URL, utilizați caseta de text din partea de jos, introduceți adresa URL și faceți click pe butonul Add. Acesta va cere să reporniți PC-ul pentru ca modificările să intre în vigoare.

După repornirea PC-ului, niciunul dintre browserele instalate nu va putea accesa site-ul blocat. Site-ul va afișa mesajul site cannot be reached.

Programul este foarte util pentru PC-urile de familie, unde puteți limita accesul la paginile web care pot avea un efect negativ asupra copiilor. Această metodă de blocare a site-urilor este mult mai ușoară decât din fișierul host care necesită cunoștințe minime despre fișier și modul în care acesta funcționează. URL blocker funcționează pe sistemele de operare Windows 7/8/10 și nu necesită instalare.

Pentru download acest program de blocat site-uri, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now din partea dreaptă pe pagină, în fereastra de tip pop-up care se deschide dați click pe Softpedia Secure Download (US).

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul oficial wintools, pe pagina principală a programului va trebui să dați click pe Download (în partea de jos pe pagină).

Website Blocker

Website Blocker este un program disponibil gratuit care vă poate ajuta să blocați orice site web în cel mai scurt timp. Trebuie doar să instalați și să deschideți programul apoi să adăugați site-ul pe care doriți să îl blocați. În plus, puteți să separați site-uri web de diferite seturi (anunțuri, materiale pentru adulți etc.).

Unul dintre cele mai bune lucruri la acest program este că poate fi descărcat gratuit. În prezent, rulează numai pe Windows 8.1, ceea ce reprezintă un dezavantaj mare pentru program. Pentru Download click aici.

Block Site

Block Site este o extensie de browser dezvoltată de Wips, care poate automatiza lucrurile pentru voi. Are o mulțime de caracteristici avansate, și poate fi adăugat în browser-ul vostru cu un simplu click. Extensia este disponibilă gratuit și poate fi adăugată în Google Chrome (de aici) sau în Mozilla Firefox (de aici).

Puteți bloca site-uri sau chiar puteți filtra cuvinte din motoarele de căutare sau paginile web. În plus, puteți seta un anumit interval de timp pentru ca extensia să funcționeze. Funcționează și în ferestre private/incognito și o puteți proteja prin parolă, acest lucru face să fie o extensie de blocare site-uri pentru fiecare părinte.

StayFocusd

blocare site-uri pentru copii StayFocusd

StayFocusd este o altă extensie pentru browser care poate fi gestionată foarte simplu. Puteți să o adăugați în Google Chrome și să o utilizați pentru a bloca site-uri web, aplicații sociale, aplicații de e-mail etc. Extensia este disponibilă gratuit și poate fi adăugată în Chrome fără probleme.

Pe scurt, StayFocusd este un instrument de îmbunătățire a productivității. Nu numai că ar fi util pentru copiii , dar vă poate ajuta să rămâneți concentrați în timpul navigării pe web. Cu ajutorul acestuia, vă puteți asigura că copiii nu vor fi distrași pe social media și se pot concentra asupra muncii lor. De asemenea, Nuclear Option vă permite să ignorați toate setările existente.

Blocare site-uri de adulți pe Android

InterGuard

InterGuard este un program la plată care blochează site-urile web, clasifică conținutul, monitorizează căutarea pe web, obține utilizarea lățimii de bandă și multe altele. De asemenea, oferă rapoarte vizuale care vă permit să monitorizați parametrii diferiți în cel mai scurt timp. Doar instalați programul pe PC sau laptop și lăsați-l să automatizeze totul.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest program de blocare site-uri web este faptul că este nedetectabil. Adică membrii familiei nu vor realiza că software-ul rulează în fundal. Acest lucru vă va permite să monitorizați activitatea pe internet fără probleme. Este compatibil cu Windows, Mac, Android și iOS. Puteți să îl încercați gratuit timp de 7 zile, și apoi să cumpărați versiunea premium care costă 2 dolari pe lună pentru un singur dispozitiv. Pentru download click aici.

Alte programe de blocat site-uri

Dacă programele menționate mai sus, de blocat site-uri pentru adulți nu v-au convins pe deplin puteți încerca și alte programe sau extensii pentru browser. Aruncați o privire în lista de mai jos și poate găsiți programul potrivit.

  • Truevine este un program de blocare site-uri special conceput, care poate fi folosit atât de copii, cât și de adulți. Acesta este dotat cu funcții diferite și vă va permite să faceți totul de la filtrarea e-mailurilor la blocarea conținutului pentru adulți. Programul vă va ajuta să creați un spațiu protejat pe internet pentru copiii. În prezent este disponibil pentru Mac, Windows și iOS. Puteți să vă înscrieți pentru o încercare gratuită de 30 de zile și să personalizați acest instrument conform preferințelor voastre.
  • Net Nanny este un program de blocare site-uri web care este compatibil cu dispozitive Mac, Windows, iOS și Android. Spre deosebire de o extensie simplă, are o mulțime de caracteristici, cum ar fi monitorizarea social media, gestionarea timpului, filtrul de internet și multe altele. Puteți obține un acces la o gamă largă de caracteristici și de asemenea puteți gestiona totul foarte ușor. Din păcate, programul nu este disponibil gratuit. Acesta costă aproximativ 9 USD pentru un singur dispozitiv.

Dacă nu știți cum puteți muta aplicațiile de pe un telefon pe altul, avem un articol care vă poate fi de folos. Mutare aplicații de pe un telefon pe altul.