Mutare aplicații de pe un telefon pe altul (Android)

Mutare aplicații de pe un telefon pe altul (Android). În acest articol vom vorbi despre cum puteți muta aplicațiile din telefon pe alt telefon. Citiți în continuare acest articol și veți afla cel mai simplu mod de mutare aplicații de pe un telefon pe altul nou.

Mutare aplicații de pe un telefon pe altul

Mutarea aplicațiilor pe un telefon nou este întotdeauna un lucru bun de făcut, dar în același timp simplu. Deci, cum puteți muta aplicațiile pe un alt telefon? Mai jos, în acest articol veți vedea cum să faceți acest lucru.

Dacă nu știți cum să transferați aplicația WhatsApp și mesajele pe un telefon nou, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum transfer mesaje și WhatsApp de pe un telefon vechi pe altul.

Mutare aplicații de pe un telefon pe altul

  • Asigurați-vă că sunteți conectat la contul vostru Google pe vechiul telefon. Acest lucru îl puteți verifica sub setările voastre din telefon și apoi în conturi (accounts).
  • Apoi, găsiți setările pentru copie de rezervă (Backup) pe telefonul vostru mobil. Acest lucru va varia puțin de la telefon la telefon, dar va fi, de obicei, găsit în fila setări generale.
  • Odată ce ați găsit acest lucru, va exista o opțiune pentru copie de rezervă a datelor sau ceva similar. Acest lucru vă va asigura că toate informațiile personale din telefonul vostru, cum ar fi aplicațiile, parolele și setările, sunt încărcate pe serverele Google.
  • Când porniți noul telefon, descărcați aplicația Google Drive și conectați-vă cu datele voastre la contul Google. De acolo, puteți naviga la opțiunile și copiile de rezervă salvate, apoi puteți încărca ce mai recentă copie de rezervă pe noul telefon.

cel mai simplu mod de mutare aplicații de pe un telefon pe altul

  • Google Drive va descărca apoi această copie de rezervă și o va aplica pe noul telefon.
  • Toate setările și aplicațiile selectate din telefonul vechi vor apărea pe telefonul nou. Simplu nu?

Dacă nu știți cum să faceți captură de ecran pe o tabletă Amazon Fire, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum să faceți acest lucru. Captură de ecran pe tabletă Amazon Fire.