Captură de ecran pe tabletă Amazon Fire

Captură de ecran pe tabletă Amazon Fire. Vă vom arăta cum să faceți  captură de ecran (Screenshot) pe o tabletă Amazon Fire. Apoi puteți salva și distribui imaginile salvate.

Captură de ecran pe tabletă Amazon Fire

În softul Amazon Fire se află o versiune de Android. Cu siguranță știți acest lucru, dar pe tabletele Amazon nu există aplicații sau servicii Google, deci nu aveți niciun motiv să suspectați că are legătură cu Android.

Prin urmare, o captură de ecran pe o tabletă Amazon Fire nu este diferită de cea a unui telefon sau tabletă Android. Vă vom arăta cum se face, plus câteva sfaturi dacă nu funcționează.

Cum fac captură de ecran pe tabletă Amazon Fire?

Pur și simplu apăsați simultan butonul de alimentare și de reducere a volumului. Este nevoie de o secundă, iar ecranul ar trebui să clipească alb și să afișeze o imagine puțin mai mică decât imaginea care a fost capturată.

Cum fac captură de ecran pe tabletă Amazon Fire

Imaginea va fi salvată pe tabletă și o puteți vizualiza exact cum vizualizați imaginile normale din tabletă. Dar, dacă doriți să copiați capturile de ecran pe PC prin intermediul unui cablu USB, trebuie să știți că capturile de ecran sunt stocate în folderul Pictures > Screenshots, nu în folderul DCIM cu fotografiile și videoclipurile.

Pe anumite tablete Amazon, în special noul HD 10, veți vedea că butoanele de volum se schimbă în funcție de modul în care țineți tableta. Deci, butonul de reducere a volumului va fi întotdeauna în partea stângă sau în partea inferioară.

Dacă nu știți cum puteți face captură de ecran pe un telefon Samsung Galaxy Note 8, avem un articol dedicat acestui subiect. Captură de ecran pe telefon Samsung Galaxy Note 8. De asemenea, avem un articol și pentru OnePlus 5T. Captură de ecran pe telefon OnePlus 5T (Screenshot). Pentru alte modele, puteți căuta pe site în caseta de căutare cuvântul cheie (captură de ecran).