Program de aranjat și organizat fotografiile pe PC

Program de aranjat și organizat fotografiile pe PC. Majoritatea utilizatorilor care, din plăcere sau profesie, lucrează cu multe fotografii, vor trebui să le organizeze în dosare diferite pentru a evita confuzia acestora.

Program de aranjat și organizat fotografiile pe PC

Dacă nu ați făcut acest lucru și nu ați organizat fotografiile în dosare, fie că nu aveți timp sau din alte motive, dar doriți acest lucru, puteți încerca programul BonAView.

BonAView este un program complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să gestionați fotografiile, să le vizualizați și să le editați, toate aceste lucruri direct dintr-o singură fereastră și cu o interfață de utilizator destul de elegantă, se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus, de la începutul acestui articol.

Fereastra programului este împărțită în mai multe secțiuni: în partea stângă se află lista de directoare din care puteți naviga la fișiere; iar în partea dreapta sunt afișate imaginile, în partea superioară se află meniul clasic împreună cu o bară bogată de instrumente.

Programul BonAView oferă utilizatorilor multe caracteristici interesante, inclusiv posibilitatea de a activa opțiunea de vizualizare 3D a fotografiilor, ceea ce face vizionarea mult mai distractivă și extrem de intuitivă.

Pe lângă faptul că vă permite să efectuați operațiile deja descrise, de asemenea programul vă permite să extrageți și să vizualizați datele EXIF la fiecare imagine.

Pentru a descărca acest program de aranjat și organizat fotografiile pe PC, conectați-vă la site-ul highmotionsoftware, și faceți clic pe butonul Download BonAView Free Photo Manager.

Dacă căutați un program special pentru a extrage imagini din aplicații sau documente, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de extras imagini din aplicații sau documente.