Program la fel ca task manager dar cu mai multe funcții

Program la fel ca task manager dar cu mai multe funcții. Pentru majoritatea utilizatorilor, task manager-ul din Windows este destul de bun pentru a obține toate informațiile necesare privind procesele, programele, serviciile și componentele de rețea care rulează, permițând, de asemenea, să fie gestionate.

Program ca task manager dar cu mai multe funcții

Poate că unii dintre voi, cititorii de pe omulbun.com, aveți nevoie de un program ca task manager dar care să ofere un control mai mare asupra proceselor. În cazul acesta, un program precum LISTSP poate fi foarte util în multe cazuri.

Program la fel ca task manager

LISTSP este un program complet gratuit, open source și ușor de utilizat pe orice sistem de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care este configurat ca o alternativă bună pentru task manager-ul din Windows și care integrează unele caracteristici suplimentare foarte utile.

Printre funcțiile suplimentare integrate în LISTSP este căutarea integrată, care vă permite să identificați imediat orice proces sau serviciu care rulează, precum și executarea unor operațiuni specifice direct din fereastra programului, cum ar fi închiderea sistemului, repornire, hibernare, blocare, standby și deconectare.

De asemenea, puteți lansa rapid unele instrumente de sistem din fereastra LISTSP.

Programul prezintă o interfață de utilizator foarte simplă, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol. Tab-urile disponibile în fereastra programului sunt Proces, Servicii, Drivers și Network.

Dintre diferitele tab-uri disponibile, cel care ar fi mai interesant este cu siguranță Drivers, deoarece vă permite să vizualizați informații despre drivere și despre hardware-ul conectat la computer.

Pentru a descărca acest program la fel ca task manager dar cu mai multe funcții, conectați-vă la site-ul sourceforge, și faceți clic pe butonul Download din partea stângă de pe pagină.

Dacă doriți să închideți procesele care nu se închid în Windows, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Blochează procesele care rulează în Windows.