Playere Blu-ray gratis pentru un PC cu Windows

Playere Blu-ray gratis pentru un PC cu Windows. Dacă căutați un player Blu-ray pentru Windows 10, 8 sau 7, sunteți în locul potrivit. Windows-ul nu include niciun program de redare discuri Blu-ray, deși se poate cumpăra PowerDVD pentru a rezolva problema, noi vom vorbi despre câteva playere Blu-ray gratuite.

Palayere Blu-ray gratis pentru un PC cu Windows

Dacă aveți nevoie să vedeți filme Blu-ray pe PC sau pe laptop, fără îndoială ați văzut deja că Windows-ul nu poate reda acest format, chiar dacă calculatorul are o unitate Blu-ray.

Deși chiar dacă Windows 10 nu oferă o aplicație pentru Blu-ray, este posibil că aveți deja pe calculator alte aplicații care pot citi acest format. De exemplu, CyberLink PowerDVD sau ArcSoft TotalMedia Theatre.

Mai jos vom enumera câteva programe gratuite pentru redarea filmelor, videoclipurilor în format Blu-ray.

Playere Blu-ray – Leawo

Palayere Blu-ray gratis pentru un PC cu Windows Leawo

Un program gratuit este Leawo Blu-ray Player. Acesta suportă cele mai noi discuri Blu-ray, plus suport audio pentru Dolby TrueHD, DTS-HD și AAC.

Programul este foarte ușor de folosit pentru a reda fișiere Blu-ray, singurul dezavantaj este că are publicitate, dar nu ar trebui să fie o problemă mai ales că este gratuit, și nu dați niciun ban.

Player Blu-ray – VLC

Palayere Blu-ray gratis pentru un PC cu Windows vlc

VLC media player, cel mai popular player nu are suport nativ pentru discurile Blu-ray, dar puteți să descărcați de pe acest site fișierele necesare.

Nu numai utilizatori cu experiență pot face cel mai renumit player sa redea disk-uri sau fișiere Blu-ray. Dacă copiați fișierele corect unde vi se cere, puteți reda filme în format Blu-ray, fără nicio problemă cu VLC. Cu siguranță aveți deja programul instalat pe PC, și așa nu va mai trebui să descărcați altul, copiați doar fișierele necesare.

DAPlayer sau 5KPlayer

Puteți testa și alte programe cum ar fi DAPlayer sau 5KPlayer. DAplayer este un player Blu-ray gratuit de la Winxdvd. Acesta este un player vechi, dar poate reproduce orice disc Blu-ray, dar și fișiere video AVCHD, MKV și H.264.

Un alt program similar este 5KPlayer. Acesta este un program care susține că suportă 4K, 5K și 8K UHD, inclusiv Blu-ray.

Aveți grijă la instalarea programelor, deoarece încearcă să instaleze programe suplimentare pe PC. Asigurați-vă că antivirusul este actualizat, mai ales atunci când descărcați și instalați programe de pe net.

Cum vedeți filmele pe DVD cu Windows 10, vedeți aici. Cum vezi filmele pe DVD în Windows 10.