Player audio pentru Windows 8

Player audio pentru Windows 8 Music DJ. Există numeroase playere audio gratuite care pot fi utilizate ca alternativă la ceea ce este oferit implicit de sistemele de operare Windows, cum ar fi, de exemplu, Winamp și Real Player, dar în caz că rulați Windows 8 pe calculator sau laptop puteți utiliza un player audio gratuit de la Microsoft.

Player audio pentru Windows 8 Music DJ

În cazul în care playerul audio disponibil în mod implicit în Windows 8 nu este pe placul vostru, atunci Music DJ ar putea să vă atragă atenția.

Player audio pentru Windows 8

Music DJ este o aplicație complet gratuită care poate fi descărcată direct din Windows Store, și prezintă o interfață de utilizator perfect în stilul Windows 8, este foarte ușor de utilizat și integrează un sistem de căutare a melodiilor incluse în biblioteca de muzică extrem de rapid.

Când este deschis, Music DJ caută toate melodiile conținute în folderul cu muzică, astfel încât să le puteți accesa rapid și confortabil în orice moment. Pentru a crea un playlist, pur și simplu trageți fișierele audio în fereastra programului și apoi salvați totul.

De asemenea, playerul vă permite să redați muzică la întâmplare și să ascultați melodii în mod repetat. Music DJ este de asemenea capabil să redea muzică pe Xbox, se integrează perfect cu tastele multimedia de la tastatură și cu controller-ele și vă permite să ascultați melodiile preferate chiar și pe fundal.

Playerul poate fi controlat foarte ușor și de pe un smartphone Windows Phone după instalarea aplicației corespunzătoare pe dispozitiv. Aplicația este compatibilă atât cu Windows 8 cât și cu Windows RT, motiv pentru care poate fi utilizată atât cu mouse-ul, cât și cu ajutorul comenzilor touch.

Download Music DJ

Pentru download accesați site-ul oficial Microsoft și dați click pe butonul Obțineți, conectați-vă la contul vostru prin e-mail, număr de telefon, sau Skype, apoi dați click pe butonul Instalați pe dispozitivele mele, pentru a instala aplicația pe calculator sau laptop.

Player audio pentru Windows 8 Music DJ

Dacă vedeți mesajul: Se pare că nu aveți niciun dispozitiv aplicabil legat la contul dvs. Microsoft. Pentru a instala, conectați-vă pe un dispozitiv cu contul dvs. Microsoft. Trebuie să vă conectați cu contul vostru Microsoft pe calculator.

Căutați playere audio pentru un telefon Android? Lista cu playere audio pentru Android o găsiți într-un articol separat. Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android.