Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android

Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android. Cauți o aplicație pentru player audio pentru Android? Ei bine, citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune aplicații pentru Playere audio.

Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android

Aplicațiile despre care vom vorbi sunt gratuite și le puteți descărca din Magazinul Google Play. Acestea sunt foarte ușor de utilizat, după instalare va trebui să deschideți aplicația și veți vedea opțiunea de a accesa muzica din telefon. Pe scurt, veți găsi player-ul potrivit pentru Android.

Poweramp

Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android Poweramp

Poweramp este unul dintre cele mai bune playere de muzică pentru Android, care vă permite să redați toate formatele de fișiere audio de asemenea, oferă utilizatorilor o gamă largă de funcții avansate.

Aplicația include un egalizator grafic pe 10 benzi, funcții de ajustare a tonurilor înalte medii și bas, și include 4 tipuri de widget-uri pentru ecranul inițial. Aplicația este la plată, dar este disponibilă într-o versiune de încercare care vă permite să testați funcțiile principale înainte de a cumpăra versiunea completă.

PlayerPro

Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android PlayerPro

PlayerPro este unul dintre cele mai populare playere audio pentru Android, care vă permite să redați toate formatele de fișiere muzicale printr-o interfață atractivă care poate fi personalizată cu skin-uri. Aplicația este capabilă să descarce automat coperte și informații de pe internet și oferă efecte sonore Dolby, SRS și Beats Audio pe dispozitivele acceptate. Aplicația este la plată, dar este disponibilă într-o versiune gratuită de încercare care vă permite să testați toate funcțiile pentru o perioadă de 10 zile.

Android Music Player

Android Music Player este un player muzical pentru Android, bazat pe playerul audio prestabilit din Android 2.3 Gingerbread, care vă permite să utilizați funcțiile acestei versiuni chiar și pe terminalele care nu sunt acceptate în mod normal (de la Android 1.6 în sus).

Aplicația nu oferă multe caracteristici avansate, dar este ideală pentru cei care iubesc soluțiile ușoare. Pentru cei cu nevoi mai avansate, este disponibilă aplicația Rocket Player dezvoltată de aceiași companie, și este gratuită.

Alte aplicații pentru Playere audio

Căutați în continuare un player audio pentru Android? Dacă aplicațiile menționate mai sus nu v-au satisfăcut pe deplin puteți încerca și alte aplicații. Mai jos veți găsi câteva alternative la aplicațiile pentru playere audio, va trebui să le cautați în Magazinul Google Play (în caseta de căutare).

  • MortPlayer Music
  • Musicolet Music Player
  • Phonograph Music Player
  • Pulsar Music Player
  • Dub Music Player – Audio Player & Music Equalizer
  • Google Play Music

Dacă căutați un program de descărcat muzică gratis pe PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Program de descărcat muzică gratis pe calculator.